Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι πιο αγαπημένοι ήρωες σειρών

Οι πιο αγαπημένοι ήρωες σειρών

Μετά από ψηφοφορία των μελών της ομάδας μας στο Facebook, παρουσιάζουμε τους επικρατέστερους αγαπημένους χαρακτήρες σειρών, στην πλατφόρμα του Netflix, δύο άντρες και δύο γυναίκες, με την σειρά που ψηφίστηκαν.

Θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς στις ψηφοφορίες μας;

Ο καθηγητής Σέρχιο Μαρκίνα

Ένας πανέξυπνος χαρακτήρας, εγκέφαλος στην πασίγνωστη σειρά «Η Τέλεια Ληστεία» και αδερφός του Αντρές Ντε Φονογιόσα.

Η παιδική του ηλικία ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού ήταν τρομερά φιλάσθενος και μπαινόβγαινε διαρκώς στα νοσοκομεία. Ο πατέρας του έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μίας ληστείας και από τότε φιλοδοξία του ήταν να πραγματοποιήσει το όνειρο του μπαμπά του: Να διαπράξει την τέλεια ληστεία.

Περνώντας το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του χωρίς σύντροφο, γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την επιθεωρήτρια της αστυνομίας Ρακέλ Μουρίγιο και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Συλλογική πνεύμα, πολύστροφο μυαλό, πάθος, στρατηγική και υπεράσπιση της ομάδας του με κάθε κόστος, είναι οι λόγοι που ο καθηγητής είναι ο αγαπημένος ήρωας του ελληνικού Netflix.

Ο Γκέραλτ της Ρίβια

Ο πρωταγωνιστής της σειράς The Witcher, είναι ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων με μαγικές ικανότητες. Λιγομίλητος, εσωστρεφής, όχι πολύ συμπαθής στους ανθρώπους, αλλά ατρόμητος χαρακτήρας και ο εντυπωσιακός χειρισμός του σπαθιού του, σε καθηλώνει.

Η μοίρα του έχει καθοριστεί από άλλους. Ακολουθεί την γραμμή του πεπρωμένου του που πλαισιώνεται από τον πιστό του βάρδο, το αγαπημένο του άλογο και την μάγισσα Γένεφερ.

Βραχνή φωνή, σέξι πρόσωπο και σώμα, έχει ξετρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Η Έντεκα από το Stranger Things

Έχοντας περάσει απίστευτες αντιξοότητες και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία, η Έντεκα με τις υπερφυσικές της ικανότητες είναι αυτή που σώζει πάντα το παιχνίδι, είναι πιστή στον έρωτά της για τον Μάικ και γίνεται μία άλλη κόρη για τον Τζίμ Χόπερ, έχοντας όλα αυτά που χρειάζονται για να του επουλώσει την απώλειά του.

Γενναία, ατρόμητη, δυναμική και με σταθερό βλέμμα, η Έντεκα έχει ξεχωρίσει από τους χαρακτήρες της πολυφημισμένης σειράς, έχοντας γίνει το αξιολάτρευτο έφηβο κορίτσι που όλοι αγαπάμε.

Η Κλερ από το Outlander

Η ατρόμητη, πεισματάρα και ανοικτόμυαλη Κλερ του Outlander, καθοδηγούμενη από τον παρορμητικό της χαρακτήρα, μπορεί και προσαρμόζεται άριστα και στις δύο εντελώς διαφορετικές εποχές της ιστορίας, ώστε να υπερασπιστεί το πάθος της για έρωτα, συντροφικότητα, οικογένεια, περιπέτεια, φρέσκιες ιδέες και μητρότητα.

Καλύπτοντας συχνά το τεράστιο χάος διαφορετικών εποχών, πάντοτε βρίσκεται δίπλα σε όσους την έχουν ανάγκη, παρέχοντας την γενναία παρουσία της και την ζεστή αγκαλιά της

Διαδώστε το άρθρο