Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Όταν ο Άλεξ Πίνα βάζει το χεράκι του, η σειρά γίνεται αριστούργημα

White Lines

Όταν ο Άλεξ Πίνα βάζει το χεράκι του, η σειρά γίνεται αριστούργημα

[ad.bannerthin]

Αρχικά, όλοι ήμασταν προκατειλημμένοι με τη νέα σειρά White Lines, δημιούργημα του Άλεξ Πίνα. Ο λόγος, είναι όλα αυτά που ακούγαμε – μέχρι και το ότι θα ξεπεράσει την Τέλεια Ληστεία. Όχι, δεν την ξεπέρασε, ούτε πρόκειται να την ξεπεράσει, ωστόσο, είναι αριστουργηματική.

Είναι άγριο. Φτιαγμένο με πολλές δόσεις ναρκωτικών, καλοκαιρινής, ισπανικής τρέλας, σεξ, οργίων, αλλά και ρεαλισμού και ανάμεικτων αισθημάτων.

Γυρισμένο σχεδόν ολόκληρο στα αγγλικά, η πρώτη του σεζόν, έκανε τόση αίσθηση, όση πολλοί να πιστεύουν ότι πάει ολοταχώς και για ανανέωση της δεύτερης.

Ένας θρυλικός DJ από το Μάντσεστερ, με το όνομα Άξελ, μαζί με κάποιους κολλητούς φίλους του, αποφασίζουν να πάνε να ζήσουν στην Ίμπιζα, την απόλυτη ελευθερία. Στο νησί, όλα είναι μαγικά. Τα χρήματα, έρχονται με τη σέσουλα, αφού οι επιτυχίες του, διαδέχονται η μία την άλλη κι όλοι μαζί, αποφασίζουν να ανοίξουν κλαμπ, για να γίνουν επιχειρηματίες. Λίγο το νεαρό της ηλικίας, λίγο τα ναρκωτικά και το ελεύθερο πνεύμα τους, η παρέα σιγά-σιγά, αρχίζει και καταστρέφεται, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή ο Άξελ, να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Νιώστε ένα ξέφρενο, χωρίς φραγμούς και όρια καλοκαίρι, μέσα από την οθόνη σας

[ad.mob]

20 χρόνια αργότερα, το πτώμα του, ανακαλύφθηκε θαμμένο στην ιδιοκτησία ενός πολύ πλούσιου επιχειρηματία. Η αδερφή του, η Ζόι, ταξιδεύει από το Μάντσεστερ, με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και να βρει απαντήσεις για την ξαφνική δολοφονία του αδερφού της, που τη στοίχειωνε μία ζωή. Στο νησί, θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και σε δικά της, πιο βαθιά ερωτήματα, για το ποια είναι πραγματικά. Το κλίμα και ο τρόπος ζωής της Ίμπιζα, κάνουν τους ανθρώπους να ζουν τη ζωή στα άκρα και η Ζόι, θα γίνει κι αυτή, ένας άλλος άνθρωπος.

Γεμάτο μυστήριο, αγωνία, δράση και έρωτα, το White Lines, είναι μία εξαιρετική σειρά, η οποία δεν μπορεί να λάβει αρνητικές κριτικές.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο με την υπογραφή Άλεξ Πίνα, είναι εγγύηση. Τα πλάνα από το “ισπανικό καλοκαίρι”, σε κάνουν να θες να φτιάξεις βαλίτσα με τα απαραίτητα και να φύγεις επειγόντως για διακοπές και οι ερμηνείες, είναι αρκετά καλές.

Νιώστε ένα ξέφρενο, χωρίς φραγμούς και όρια καλοκαίρι, μέσα από την οθόνη σας, παρακολουθώντας το White Lines.

[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο