Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η τρυφερή σειρά που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Αν Δεν Σε Είχα Γνωρίσει

Η τρυφερή σειρά που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

[ad.bannerthin]

Το “Αν Δεν Σε Είχα Γνωρίσει”. είναι μία σειρά επιστημονικής φαντασίας, αλλά παράλληλα, ότι πιο τρυφερό και αισθηματικό έχετε παρακολουθήσει σε σειρά.

Ένας σύζυγος και πατέρας, χάνει την οικογένεια του σε ένα τρομερό δυστύχημα και δεν παύει να κατηγορεί τον εαυτό του, ως υπεύθυνο, που δεν θα μπορέσει να τους ξαναδεί ποτέ.

Έχοντας πάρει την κατιούσα, λίγες στιγμές πριν αφαιρέσει και τη δική του ζωή, γνωρίζει μία μυστηριώδη γυναίκα που είναι γνωστή ως Δρ. Έβερεστ και του υπόσχεται να του δώσει την ευκαιρία να  ξαναδεί την οικογένειά του, ταξιδεύοντας σε παράλληλα σύμπαντα. Αν και δύσπιστος στην αρχή, τελικά πείθεται να δοκιμάσει το “πείραμά” της και καταφέρνει να τους βρει. Θα μπορέσει όμως να αλλάξει τη μοίρα και τα γεγονότα πριν να είναι αργά, σταματώντας αυτό το δυστύχημα που τους χωρίζει για πάντα;

Μια εκπληκτική σειρά, που είναι τόσο όμορφη, μόνο και μόνο από την απλότητά της. Το σενάριο της, άκρως τρυφερό, θα σας συγκινήσει, σε συνδυασμό με την ερμηνεία του καταπληκτικού Pablo Derqui, ο οποίος, δεν είναι ιδιαίτερα διάσημος, αν και τόσο ταλαντούχος.

Γενικά, το “Αν Δεν Σε Είχα Γνωρίσει”, δεν έχει ακουστεί σχεδόν καθόλου, αν και βρίσκεται στην πλατφόρμα του Netflix από το 2018. Είναι μία καταλανική, original παραγωγή του Netflix, ένας κρυμμένος θησαυρός, που για τους ευαίσθητους, είναι ένα αληθινό διαμάντι, χωρίς στολίδια και φιοριτούρες, αλλά δείχνοντας μία πραγματική ιστορία αγάπης και την κατάληξη της.

[ad.mob]

είναι ένα αληθινό διαμάντι, χωρίς στολίδια και φιοριτούρες, αλλά δείχνοντας μία πραγματική ιστορία αγάπης και την κατάληξη της

[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο