Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Αν θες να πλαντάξεις στο κλάμα…

Από Το Μηδέν

Αν θες να πλαντάξεις στο κλάμα...

[ad.mob]

Κι εκεί που κάθεσαι αμέριμνος και λες “θα βάλω αυτή την αισθηματική σειρά μίας σεζόν να περάσει η ώρα”, βάζεις το “Από Το Μηδέν” και κολλάς σαν να έχει μέλι. Και το κακό δεν είναι εκεί. Αφού κολλήσεις και πάρεις όλα τα επεισόδια μονοκοπανιά, μετά πλαντάζεις και στο κλάμα.

Πρόκειται για ένα απόλυτα ειλικρινές love story, που ήρθε να προστεθεί στο πάνθεον με τις καλύτερες αισθηματικές σειρές που έχεις δει ποτέ.

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα, διαφορετικές νοοτροπίες και εμπόδια. Η Έιμι και ο Λίνο, τα ξεπερνούν όλα μαζί, βαστώντας ο ένας το χέρι του άλλου και προχωρώντας στη ζωή, που άλλοτε χαρίζει απλόχερα ευτυχισμένες στιγμές και άλλοτε προκαλεί πόνο και δυστυχία.

Ένα πραγματικό αριστούργημα

[ad.mob]

Με αυτή τη σειρά, θα ταυτιστούν όσοι έχουν νιώσει την απώλεια στο πετσί τους. Και ποιός από εμάς εδώ που τα λέμε δεν την έχει νιώσει. Δεν είναι καθόλου γλυκανάλατη όπως μπορεί να φανεί στα πρώτα της λεπτά. Δεν πατάει σε κλισέ. Δεν αντιγράφει.

Είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και οι αληθινές ιστορίες, έχουν την τάση να είναι απείρως καλύτερες από τις μυθοπλασίες.

Η συμβουλή μου είναι, μετά το τέταρτο επεισόδιο, να έχετε κοντά σας ένα πακέτο χαρτομάντιλα.

Ένα πραγματικό αριστούργημα.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο