Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Εκτόξευση του Netflix στις ταινίες δράσης

Εκτόξευση Netflix στις ταινίες δράσης

Καταιγιστικά πλάνα συντονισμού και ακρίβειας, αιχμαλωτίζουν την προσοχή να προσηλωθεί στο στόχο.

Με την ταινία «6 Underground», το Netflix “δίνει πόνο” στις ταινίες δράσης, ένα ηχηρό χαστούκι σε καθιερωμένες εταιρείες παραγωγής του είδους, αφαιρώντας τους το προνόμιο να θεωρούνται μετρ του είδους.

Η δράση σε αυτή τη ταινία ακροβατεί με τον ρεαλισμό, δεν έχει όριο, ούτε καν σενάριο. Ανήμπορες έννοιες να αμυνθούν στα καταιγιστικά πλάνα συντονισμού και ακρίβειας, που αιχμαλωτίζουν την προσοχή να προσηλωθεί στο στόχο.

Αυτοκίνητα, γιοτ, αεροπλάνα, ακριβά γκάτζετ καταστροφής, όπλα, σφαίρες, μπράβοι… τα πάντα βρίσκονται στον αέρα κατά τη διάρκεια της εξέλιξης. Από τη πρώτη κιόλας σκηνή, το «ΟΥΑΟΥ» της σκηνοθετικής δεινότητας επισκέπτεται τα μάτια σου, και δεν φεύγει από εκεί μέχρι το τέλος της ταινίας.

καταιγιστικά πλάνα συντονισμού και ακρίβειας, αιχμαλωτίζουν την προσοχή να προσηλωθεί στο στόχο

Μια κλεφτή ματιά στις πρώτες σκηνές
που προετοιμάζουν την ατμόσφαιρα του έργου

Μας παρουσιάζεται μια καινούρια ομάδα δράσης, εξειδικευμένη στη καταστροφή των πιο μοχθηρών διεθνώς εγκληματικών σφηκοφωλιών.

Μια ομάδα χωρίς «αφεντικό», εθνικότητα, ούτε καν ταυτότητα, αφού τα μέλη της θεωρούνται νεκρά, ελεύθερα να ενεργούν αυτοβούλως.

Από τη πρώτη κιόλας σκηνή μας μεταφέρουν απευθείας στη δράση, προσπαθώντας να ξεφύγουν από ένα χτύπημα στη Μαφία. Εκπληκτικής ευρηματικότητας οδηγικές σκηνές, αποτελειώνουν διαδοχικά έναν ατελείωτο στόλο από αυτοκίνητα, με υποστήριξη εξωτερικά από παρκούρ σκηνές καταστροφής.

Έπεται συνέχεια...

Για τους λάτρεις του είδους και όσους συνδεθήκατε με τους χαρακτήρες, η ταινία αφήνει υπόσχεση ότι πρόκειται για sequel που θα ακολουθήσει συνέχεια.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο