Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ελίτ S05: Πιο ιδιαίτερη από ποτέ!

Ελίτ S05

Ελίτ S05: Πιο ιδιαίτερη από ποτέ!

[ad.mob]

Το Ελίτ μας έχει συνηθίσει με το άγριο σενάριο του. Η πλοκή του, είναι κάτι το απερίγραπτο και πραγματικά αναρωτιέσαι αν υπάρχουν τέτοιοι έφηβοι εκεί έξω και μάλιστα μαζεμένοι σε ένα σχολείο.

Η S05 μας σύστησε δύο νέα πρόσωπα, την Ισαδώρα και τον Ιβάν. Εννοείται προβληματικοί χαρακτήρες.

Κι εκεί που νόμιζες ότι η Καφιετάνα δεν θα ξεπεράσει ποτέ το Φιλίπ και το ανάποδο, τσουπ! Συνέβη η ανατροπή. Ο Φιλίπ, παρόλο που πηγαίνει σε ψυχολόγο και προσπαθεί να ξεπεράσει τα θέματα που έχει με τις κακοποιητικές συμπεριφορές ως προς τα κορίτσια για να μπορέσει να κάνει μία νέα αρχή με την Καγιετάνα, ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για την Ισαδώρα, μια γοητευτική drug addict, η οποία είναι τρελή και παλαβή για εκείνον από την πρώτη στιγμή.

Πραγματικά βλέπεται μονορούφι και μπορεί να κάνει άνετα μίξερ τον εγκέγαλό σου

[ad.mob]

Αλλά αυτή ήταν μάλλον μία από τις πιο ασήμαντες ανατροπές. 

Η S05, ήταν αντικειμενικά μία από τις καλύτερες, ίσως και η καλύτερη σεζόν όλης της σειράς. Πιο απρόβλεπτη και πιο “ανώμαλη” από ποτέ, γεμάτη όργια, ίντριγκες, ναρκωτικά και διάφορα είδη εγκλημάτων.

Στη S06, πραγματικά δεν ξέρουμε τί μας περιμένει, αφού στην τελευταία σκηνή ο Μπενχαμίν έχει επιτεθεί στο Σαμουέλ και κανονικά θα τον άφηνε να πεθάνει από πνιγμό, αν δεν είχαν επέμβει έγκαιρα η Ρεμπέκα, η Άρι, η Μενθία και ο Πάτρικ, του οποίου τα γκομενικά, πέρασαν σε άλλο επίπεδο σε αυτή τη σεζόν.

Πραγματικά βλέπεται μονορούφι και μπορεί να κάνει άνετα μίξερ τον εγκέγαλό σου.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο