Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η Έμιλι μας τα έχει κάνει… πλανήτες!

Η Έμιλι Στο Παρίσι

Η Έμιλι μας τα έχει κάνει... πλανήτες!

[ad.mob]

Η Έμιλι Στο Παρίσι, έχει τον τρόπο της να μας τρελαίνει και να μας τα κάνει… πλανήτες! Αντικειμενικά.

Γοητευτική, δροσερή και ανάλαφρη κωμωδία, που προκάλεσε κόλλημα σε πολλούς τηλεθεατές. Στην πρώτη σεζόν της σειράς, η Έμιλι, ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του έρωτα και κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας όπου εργάζεται, περιζήτητη φίλη, αλλά και η σχέση που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του στη σειρά θα ήθελε να έχει. Κι όλα αυτά μέσα σε δύο μόνο σεζόν.

Κι ενώ θέλει να βρίσκεται στο Παρίσι, μονίμως σκοντάφτει πάνω σε δυσάρεστες καταστάσεις και καταφέρνει να σώζει την κατάσταση στο παρά πέντε, από καθαρή τύχη. Όταν κάνει ένα λάθος, κανείς δεν μπορεί να της κρατήσει κακία για πολύ. Έχει ομολογουμένως μία αξιολάτρευτη αφέλεια αυτό το κορίτσι.

αγαπάμε την αμερικανιά της Έμιλι και την επιμονή της να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να είναι ευτυχισμένη

[ad.mob]

Γεμάτη έξυπνες ερμηνείες και χαρακτήρες, η Έμιλι Στο Παρίσι, μπορεί άνετα να θεωρηθεί μία από τις καλύτερες σειρές στο είδος της, αν και πολλές φορές το παρατραβάει λίγο με το σενάριο και μας σπάει τα νεύρα. Για παράδειγμα, αυτό το ερωτικό τρίγωνο: Έμιλι, Καμίλ και Γκαμπριέλ, νομίζουμε ότι παρατράβηξε κάπως κι έχει καταντήσει λίγο σαπουνοπερίζον. Φάγαμε δύο ολόκληρες σεζόν γεμάτοι αγωνία να δούμε τελικά τί θα γίνει με αυτούς και στο τέλος, κανένας χαρακτήρας δεν εξελίχθηκε, καθώς και το στόρι έμεινε τελείως στάσιμο, αν εξαιρέσουμε ότι πλέον η Καμίλ έμαθε τις πομπές του αγαπημένου της και της κολλητής της.

Ωστόσο, εμείς αγαπάμε την αμερικανιά της Έμιλι και την επιμονή της να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να είναι ευτυχισμένη χωρίς επιτυχία. Σίγουρα είναι μία σειρά που σου φτιάχνει τη διάθεση.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο