Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Μια σούπερ τρυφερή σειρά με κορεάτικη προέλευση

Η Ακτή Του Τσα - Τσά

Μια σούπερ τρυφερή σειρά με κορεάτικη προέλευση

[ad.mob]

Είναι όμορφη, έξυπνη και πετυχημένη οδοντίατρος. Είναι εξίσου όμορφος, έξυπνος και πολυμήχανος. Μπορεί να γνωριστούν κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά η σχέση τους, σύντομα θα μετατραπεί σε ένα τρελό έρωτα που δεν τους αφήνει να κοιμηθούν τα βράδια. Κι αυτό είναι μόνο η περίληψη.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές πως οι αισθηματικές κορεάτικες σειρές, είναι γεμάτες με τρυφερότητα. Μια τόσο αθώα και αγνή τρυφερότητα που συχνά μας έχει κάνει να ζηλέψουμε κιόλας, την τύχη των πρωταγωνιστών στον έρωτα. Η Ακτή Του Τσα – Τσά, δεν διαφέρει σε κάτι από τις παραπάνω διαπιστώσεις.

Στην εν λόγω σειρά, δε λείπουν αρκετές δόσεις χιούμορ, αλλά και συγκίνησης

[ad.mob]

Στην εν λόγω σειρά, δε λείπουν αρκετές δόσεις χιούμορ, αλλά και συγκίνησης.

Οι χαρακτήρες, είναι τόσο καλά εξελιγμένοι και λίγο έως πολύ, σε κάποιους μπορεί να θυμίσουν ελληνικούς επαρχιώτικους χαρακτήρες, σαν ένα άλλο “Καφέ Της Χαράς”, αλλά σε κορεάτικη έκδοση.

Το σκηνικό, είναι μαγικό θα λέγαμε, αφού διαδραματίζεται σε μία παραθαλάσσια κωμόπολη σε καλοκαιρινή περίοδο και φυσικά δεν λείπουν οι μαγειρικές, θαλασσινές πινελιές, όπως άλλωστε έχουμε δει και σε άλλες σειρές της ίδιας προέλευσης.

Αν ψάχνεις λοιπόν για μία σειρά που αγόρι θα αγαπήσει κορίτσι άνευ όρων και αντίστροφα, αλλά και έχεις μία μικρή δόση περιέργειας πως μία κοπέλα μαθημένη στη ζωή της Σεούλ θα αποφασίσει να μείνει για πάντα σε μία κωμόπολη πολύ μακρά από τη γενέτειρά της , τότε τσεκάρισε την Ακτή Του Τσα – Τσά! 

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο