Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ο βρεγμένος, δε τη φοβάται τη Βροχή!

Η Βροχή

Ο βρεγμένος, δε τη φοβάται τη Βροχή!

[ad.mob]

Προϊόν από τη Δανία, σκοτεινό και δυστοπικό. Αλλά μπορούμε άνετα να πούμε ότι de ja vu λιγουλάκι.

Αν σας αρέσει το υγρό στοιχείο και το μουντό περιβάλλον, τότε πετύχατε διάνα. Μια αρκετά καλή αποκαλυπτική, ευρωπαϊκή σειρά, χωρίς όμως ιδιαίτερη φαντασία. Το έργο το έχουμε ξαναδεί και μπορούμε πολύ εύκολα να μαντέψουμε την πλοκή και τα επόμενα βήματα των πρωταγωνιστών. 

Η ερμηνεία, είναι πάρα πολύ λιτή, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εκφράσεις από τους βόρειους ηθοποιούς.  Όπως τους βλέπετε τα καλοκαίρια που έρχονται στην Ελλάδα και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε αν είναι χαρούμενοι ή έχουν έρθει από κηδεία, ένα τέτοιο πράγμα φανταστείτε!

μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους της τρίτης και τελευταίας σεζόν, νιώθεις μια κάποια ανακούφιση! 

[ad.mob]

Η ιστορία είναι απλή. Ένας ιός ξεσπά ξανά και απειλεί την ανθρωπότητα, μόνο που αυτή τη φορά, έρχεται μέσω της βροχής. 

Η σειρά, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Σίγουρα έχει τις στιγμές της, αλλά μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους της τρίτης και τελευταίας σεζόν, νιώθεις μια κάποια ανακούφιση! 

Συνοψίζοντας, θα σας πούμε πως κάθε επεισόδιο, είναι λίγο χειρότερο από το άλλο κι ενώ όταν ξεκινάς να παρακολουθείς, πιστεύεις ότι μπορεί και να κολλήσεις, μετά απογοητεύεσαι και απλά συνεχίζεις για να περάσεις την ώρα σου ή επειδή απλά βαριέσαι να ψάχνεις για να βρεις αν υπάρχει κάτι καλύτερο.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο