Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ποτέ ξανά η κόλαση δεν ήταν τόσο χλιαρή!

Η Κόλαση Των Single

Ποτέ ξανά η κόλαση δεν ήταν τόσο χλιαρή!

[ad.mob]

Στις κορεάτικες σειρές, οι εννιά στις δέκα, είναι αριστουργήματα στο είδος τους. Στα κορεάτικα ριάλιτι όμως, ο λαός αυτός, δεν τα πήγε και τόσο καλά…

Κι ενώ ξεκινάς με λαχτάρα να το δεις, το ενδιαφέρον σου φεύγει γρήγορα, αφού το ένα επεισόδιο είναι πιο βαρετό από το άλλο. 

Όχι, δεν μοιάζει με κάποιο άλλο ξένης παραγωγής ριάλιτι που έχεις παρακολουθήσει, γιατί ενώ το στόρι είναι πανομοιότυπο, λείπουν πολλά πλάνα από στήθη και πισινούς.

Ελεύθερα κορίτσια και αγόρια, πηγαίνουν σε ένα νησί που ονομάζεται Κόλαση για να γνωρίσουν το έτερον τους ήμισυ. Αν κάποιος τους αρέσει, μπορούν να βγουν ραντεβού μαζί του σε ένα πολυτελέστατο θέρετρο μακρά από την Κόλαση και να ζήσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και χλιδής, γιατί πίσω στο νησί, τους περιμένει η αφόρητη ζέστη, η έλλειψη νερού και γενικά κάποιες πρωτόγνωρες συνθήκες για την εποχή που ζούμε.

ενώ το στόρι είναι πανομοιότυπο, λείπουν πολλά πλάνα από στήθη και πισινούς

[ad.mob]

Αυτό που είναι ξέχειλο σε όλα τα επεισόδια, είναι η τόση αθωότητα που μάλλον από ένα σημείο και μετά σε κουράζει, σε βαθμό που μπορείς άνετα να το σταματήσεις ενάμιση επεισόδιο πριν από το φινάλε και να μην σου καεί καρφάκι να παρακολουθήσεις τελικά ποιός κέρδισε.

Όμορφες παρουσίες, δροσερά χαμόγελα και ωραίες τοποθεσίες. Το πάνελ ωστόσο που σχολιάζει, μου θυμίζει παιδάκια του δημοτικού στο διάλειμμα που κρυφογελάνε επειδή ο Γιαννάκης έπιασε το χεράκι της Αννούλας.

Σίγουρα η Κόλαση Των Single είναι μία εναλλακτική πρόταση, αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα, γιατί θα απογοητευτείς.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο