Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ο πολύτεκνος Τζακ και οι ανατροπές της νέας σεζόν

Η Πόλη Δίπλα Στο Ποτάμι S04

Ο πολύτεκνος Τζακ και οι ανατροπές της νέας σεζόν

[ad.mob]

Αν και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν θεωρούμε πως το “Η Πόλη Δίπλα Στο Ποτάμι” είναι η σαπουνόπερα στα καλύτερά της, η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη σεζόν, είχε κάνει μία μικρή κοιλιά και έπασχε από ουσιώδεις ανατροπές ικανές να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Η S04 όμως, ήρθε ολόφρεσκη και ανανεωμένη για να μας χαρίσει καινούρια και ενδιαφέροντα ερωτηματικά.

Πρώτα από όλα, ο Τζακ πλέον είναι σε φάση “τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά;”. Από εκεί που βρέθηκε ξαφνικά με δίδυμα, του προέκυψε κι ένα τρίτο, που κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν δικό του, αλλά του νεκρού συζύγου της αγαπημένης του Μελ. Πλέον όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Τα δίδυμα δεν είναι δικά του, όπως του δήλωσε η Σαρμέιν στο τελευταίο επεισόδιο και το παιδί που περιμένει η Μελ, είναι! Κατάσταση κουλουβάχατα.

Η ομορφιά, βρίσκεται στην απλότητα και στις τρυφερές, ανθρώπινες ιστορίες

[ad.mob]

Το κυριότερο είναι πως επιτέλους αυτοί οι δύο παντρύονται. Επιτέλους γιατί μας είχε φάει η αγωνία ένα πράγμα!

Κι αφού σας δώσαμε σαν καλοί ρουφιάνοι τα πιο σημαντικά spoilers της νέας σεζόν, (ας προσέχατε, ολόκληρο κουτάκι έχει πάνω ότι αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει spoilers) ας σοβαρευτούμε λίγο. 

Η Πόλη Δίπλα Στο Ποτάμι, έχει αποκτήσει ένα ευρύ κοινό, ρομαντικών ανθρώπων που θέλουν να παρακολουθήσουν κάτι όμορφο και χαλαρό, βγαλμένο μέσα από τη ζωή. Οι δημιουργοί και οι ηθοποιοί, έχουν καταφέριει να μας κάνουν να αγαπήσουμε αυτή την απλή και χωρίς πολλές φιοριτούρες παραγωγή, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Η ομορφιά, βρίσκεται στην απλότητα και στις τρυφερές, ανθρώπινες ιστορίες.

Στο είδος της κοινωνικής σειράς, της βάζουμε δέκα με τόνο και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως όσο πάει, γίνεται ακόμη καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Εύχομαι να μην τη ματιάσουμε και να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος!

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο