Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η Σιωπή Του Βάλτου: Ο Pedro Alonso, μπορεί να παίξει κι άλλους ρόλους εκτός από το Μπερλίν

Η Σιωπή Του Βάλτου

Ο Pedro Alonso, μπορεί να παίξει κι άλλους ρόλους εκτός από το Μπερλίν

Η συνταγή για να πετύχεις μια καλή ταινία, είναι απλή. Παίρνεις έναν, γοητευτικό κατά προτίμηση, ευρέως γνωστό ηθοποιό, του δίνεις να υποδυθεί έναν ιδιαίτερο ρόλο, κατασκευάζεις ένα έξυπνο και πρωτότυπο σενάριο και πουφ! η ταινία πέτυχε.

Ο γοητευτικότατος Μπερλίν της Τέλειας Ληστείας, ήρθε αυτή τη φορά για να αποδείξει, πως διαθέτει άριστες υποκριτικές ικανότητες και μπορεί να παίξει άφθονους χαρακτήρες, που δεν χρειάζεται να είναι κάποια flashbacks σε μια παγκοσμίου φήμης σειρά.

Η Σιωπή Του Βάλτου, ξετυλίγει την ιστορία της στη Βαλένθια και απλώνει τα δίχτυα της γύρω από ένα διάσημο συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, ο οποίος δουλεύει πάνω στο νέο του project. Όταν θα αρχίσει να μπερδεύει την πραγματικότητα με τη φαντασία, τα πράγματα θα αρχίσουν να παραπλανούν τους θεατές και η έξυπνη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο, θα κάνουν εκεί τη δουλειά τους.

Ο Pedro Alonso, παραλαμβάνει ένα τολμηρό ρόλο και τον φέρνει εις πέρας με επιτυχία, χωρίς να διστάζει να δείξει και τα (όμορφα ομολογουμένως) οπίσθια του στο φακό.

Μια ταινία θρίλερ, που σίγουρα δεν είναι μία από τα ίδια, αλλά κάτι διαφορετικό που θα παρακολουθήσετε και θα σας εξάψει την περιέργεια, χωρίς να σας αφήσει κανένα περιθώριο “κούρασης” ή να κάνει κάποια κοιλιά, αφού η διάρκειά της, είναι μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά, πράγμα ασυνήθιστο, ειδικά στις καινούριες ταινίες. 

Μια ταινία θρίλερ, που σίγουρα δεν είναι μία από τα ίδια

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο