Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η Τέλεια Ληστεία: Το όνειρο δεν έχει τελειώσει

Η Τέλεια Ληστεία

Το όνειρο δεν έχει τελειώσει

[ad.mob]

Η Τέλεια Ληστεία έφτασε στο τέλος της, μετά από χρόνια τεράστιας επιτυχίας. Στις 3 Δεκεμβρίου του 2021, έπεσαν οι τελευταίοι τίτλοι τέλους για την πιο τέλεια ομάδα ληστών που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ποτέ.

Μαζί τους ονειρευτήκαμε, πιστέψαμε, ερωτευτήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε και ταυτιστήκαμε σε πολλά σημεία. 

Η σειρά μας πήρε κάποιους που αγαπήσαμε, αλλά μας έδωσε άλλους στην πορεία. Κάθε σεζόν και ανατροπή, κάθε ανατροπή και ένας καινούριος χαρακτήρας που δεν ήταν απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός.

Από όλους εμάς στο Netfilms… Adios A La Banda!

[ad.mob]

Το τελευταίο μέρος της Τέλειας Ληστείας, ήταν καταιγιστικό, ανατρεπτικό και συγκινητικό.  Οι εξελίξεις έτρεχαν με τεράστια ταχύτητα η μία πίσω από την άλλη και αν και πολλοί είπαμε πως θα μπορούσε να έχει δώσει ένα τέλος αρκετά νωρίτερα, π. χ στην τρίτη ή έστω τέταρτη σεζόν,  αυτό το μέρος μας αποζημίωσε και με το παραπάνω και έδωσε ένα φινάλε που δε νομίζουμε να άφησε κανένα παραπονεμένο.

Τα ρέστα μας θα δώσουμε για μία ακόμη φορά στον Αλβάρο Μόρτε (Καθηγητή) και τη Νάτζουα Νίμρι  (Αλίθια Σιέρα) για την εκπληκτική τους ερμηνεία. Συγχαρητήρια και στον Άλεξ Πίνα (σεναριογράφο και παραγωγό), που μας είχε και στα 5 επεισόδια να καθόμαστε στην άκρη του καθίσματος από την αγωνία και δεν μας άφησε να ησυχάσουμε ούτε λεπτό. Ένα μπράβο και στο Netflix που μυρίστηκε τον επαγγελματισμό και την πρωτότυπη ιστορία της εν λόγω σειράς και τη μετέτρεψε σε υπερπαραγωγάρα.

Και ναι, το όνειρο δεν τελείωσε γιατί ο καθένας μας μπορεί να φανταστεί όποιο τέλος θα ήθελε για τον κάθε χαρακτήρα. Σε μία από τις τελευταίες σκηνές άλλωστε, το είδαμε και σε ένα γκράφιτι.

Από όλους εμάς στο Netfilms… Adios A La Banda!

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο