Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η ιστορία της Νταμ-Ι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Η Τρυφερή Πλευρά Του Βασιλιά

Η ιστορία της Νταμ-Ι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

[ad.mob]

Η Νταμ-Ι, είχε την ατυχία να γεννηθεί λίγες στιγμές αργότερα από το δίδυμο, διάδοχο του θρόνου, αδερφό της. Αυτό της καθόρισε κυριολεκτικά ολόκληρη τη ζωή.

Σύμφωνα με τις διαταγές του παλατιού θα έπρεπε να είναι νεκρή, παρ’ όλα αυτά, η μητέρα της φρόντισε να τη στείλει μακριά, χαρίζοντας της την ζωή. Χρόνια αργότερα, θα επιστρέψει σαν υπηρέτρια στο παλάτι, μη γνωρίζοντας τίποτα για το παρελθόν της.  Εκεί θα γνωρίσει τον ολόιδιο αδερφό της, αλλά και τον παιδικό της έρωτα.

Όταν θα θελήσουν να τη δολοφονήσουν για να μη μαθευτεί το μυστικό που έκρυβαν καλά τόσα χρόνια, θα κάνουν ένα μοιραίο λάθος…Εκείνη θα γλιτώσει, αλλά θα αναγκαστεί να ζει μία ζωή υποδυόμενη το διάδοχο, δηλαδή το δίδυμο αδερφό της.

ακόμη ένα κορεάτικο αριστούργημα, που μπορεί να σταθεί ισάξια δίπλα στις καλύτερες παραγωγές της πλατφόρμας

[ad.mob]

Όσοι έχετε παρακολουθήσει την Τρυφερή Πλευρά Του Βασιλιά, ξέρετε ότι πρόκειται πραγματικά για ακόμη ένα κορεάτικο αριστούργημα, που μπορεί να σταθεί ισάξια δίπλα στις καλύτερες παραγωγές της πλατφόρμας.

Σκηνικά, κοστούμια, σενάριο, περιπέτεια και δράμα μαζί, συντελούν στη δημιουργία μίας υπερπαραγωγής, που ξεχωρίζει και για τις υποκριτικές ικανότητες της πρωταγωνίστριάς. 

Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη αυτή τη σειρά των 20 επεισοδίων, είμαστε σίγουροι ότι αν το δοκιμάσετε, δεν θα χάσετε με τίποτα και θα κολλήσετε άσχημα, όπως το ίδιο πάθαμε κι εμείς!

Η Τρυφερή Πλευρά Του Βασιλιά και η ιστορία της Νταμ-Ι, είναι ίσως η καλύτερη κορεάτικη παραγωγή του 2021.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο