Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η Τέλεια Ληστεία S04: Πιο ανατρεπτική από ποτέ

Η Τέλεια Ληστεία S04: Πιο ανατρεπτική από ποτέ

Εννιάμισι μήνες. Τόση ήταν η αναμονή μας για την τέταρτη σεζόν της Τέλειας Ληστείας. Την περιμέναμε πως και πως, ειδικά τώρα που είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι και βλέπουμε το φως το ήλιου με ρέγουλα.

Κι η πολυπόθητη τρίτη Απριλίου έφτασε.

Για μια ακόμη φορά, το σενάριο και η σκηνοθεσία, τα έσπαγαν κυριολεκτικά, κάνοντας την Τέλεια Ληστεία, την καλύτερη σειρά δράσης, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

[ad.mob]

Είχαμε μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα και για εμάς. Τη Ναιρόμπι. Πάντα φιλική με όλους, ατρόμητη, αστεία και με μια θετική άποψη για τη ζωή, ένας σημαντικός συνδετικός κρίκος αυτής της σφιχτής αλυσίδας.

Ο αγαπητός σκηνοθέτης όμως, θέλησε να παίξει με τα νεύρα μας. Μια μας έκανε να πιστέουμε πως πεθαίνει και μια πως τη γλίτωσε και το έκανε παραπάνω από μια φορά.

Πριν όμως μας πάρει τη Ναιρόμπι για πάντα κι ο 

Ελσίνκι την αποχαιρετήσει με το λυπηρό σκοπό της φυσαρμόνικας του, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει με τόσο ταλέντο. Μια κουφή ανατροπή.

Η Ναϊρόμπι θα γινόταν μητέρα από τον Καθηγητή.  Του ζήτησε να της δωρίσει το σπέρμα του, εκείνου μέσα από τόσα δισεκατομμύρια άντρες. Ήθελε τα γονίδια του έξυπνου, έντιμου και όμορφου αρχηγού της και μάλιστα δε δίστασε μέχρι και να του προτείνει να μείνει έγκυος με τον παραδοσιακό τρόπο.

[ad.mob]
[ad.mob]

Εκείνος, εν μέσω μιας συγκινητικής στιγμής, δε δίστασε να δεχτεί, χωρίς να υπολογίσει καν ότι η σύντροφος του είναι ένα άλλο μέλος της ληστείας, μια γυναίκα που τα έστειλε όλα στον διάολο γι αυτόν και μάλιστα ούτε καν της το ανέφερε ποτέ, από όσο είδαμε τουλάχιστον. Εκεί είναι η πρώτη μας σεναριακή αντίρρηση.

Μια από τις πιο σουρεάλ σκηνές δε, ήταν όταν μπήκαν στο δωμάτιο που γλεντούσαν το γεγονός οι δύο μελλοντικές “κουμπάρες”, η Στοκχόλμη και η Λισαβόνα και άρχισα;ν να χορεύουν όλες μαζί ξέφρενα για να γιορτάσουν το γεγονός. Καημένη Ρακέλ, που να ήξερες…

Μας χάλασε επίσης και ο τρόπος που παράτησε ο Μπερλίν τον Παλέρμο, έναν άνθρωπο τρελά ερωτευμένο από την αρχή μαζί του. Απλά τον φίλησε και τον αποχαιρέτησε , αφήνοντας τον να ζει στη δυστυχία.

Δεν μπορεί φυσικά να μείνει ασχολίαστο και το γεγονός ότι η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει, αλλά αντίθετα μας άφησε την υπόσχεση της πέμπτης σεζόν, η οποία, αν κρίνουμε από την τραγική κατάσταση που επικρατεί τώρα στην Ισπανία λόγω κορωνοϊού, θα προβληθεί μέσα στο τέλος του ’21, για να μην είμαστε τόσο απαισιόδοξοι και πούμε μέσα στο ’22.

Ένα ακόμη γεγονός που μας φάνηκε λίγο τραβηγμένο, ήταν ο σούπερμαν καραφλός φρουρός της παρέας, που ο σκηνοθέτης έδειξε να του έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια, αφού δεν τον άφησε να λυγίσει με τίποτα, σε σκηνές που κάλλιστα η ομάδα θα μπορούσε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ένας από τους λόγους που αγαπούσαμε πάντα την Τέλεια Ληστεία, ήταν οι ανατροπές στην πλοκή της και η άπαιχτη σκηνοθεσία της. Η τέταρτη σεζόν, ήταν πλούσια από αυτές, καθώς και από πληθωρικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς.

RIP Ναϊρόμπι.

Άρθρα για την Τέλεια Ληστεία:

Διαδώστε το άρθρο