Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Κάπου Ενδιάμεσα: Μια πολύ καλή, αλλά παρεξηγημένη μίνι σειρά

Κάπου Ενδιάμεσα

Μια πολύ καλή, αλλά παρεξηγημένη μίνι σειρά

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια για κάποια ταινία ή σειρά, την οποία στην πορεία, καθίσαμε να την παρακολουθήσουμε και διαπιστώσαμε ότι ήταν υπεράνω προσδοκιών.

Έτσι συμβαίνει και με το “Κάπου Ενδιάμεσα”, το οποίο δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές, αλλά η δική μας, δεν θα είναι μία από αυτές. 

Το σενάριο, είναι πολύ καλό. Μία παραγωγός ειδήσεων, χάνει ξαφνικά την κόρη της. Μετά από λίγες μέρες, η αστυνομία την εντοπίζει τη μικρή νεκρή. Η γυναίκα, έχει την ευκαιρία να ξαναζήσει αυτή τη φονική εβδομάδα και να σταματήσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που ευθύνεται και για το θάνατο του δικού της παιδιού. Αν δεν τα καταφέρει, θα χάσει για πάντα την αγαπημένη της κόρη.

Το “Κάπου Ενδιάμεσα”, έχει μόνο μία σεζόν και 10 επεισόδια,
που πραγματικά τα καταπίνεις, το ένα πίσω από το άλλο.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα μίνι σειρά, με δυναμικούς χαρακτήρες και μεγάλες δόσεις αγωνίας. Σίγουρα δεν αξίζει όλες αυτές τις αρνητικές κριτικές που έχει λάβει και ειλικρινά, αξίζει να της δώσετε μία ευκαιρία, γιατί είμαστε σίγουροι πως, ξεκινώντας το πρώτο επεισόδιο, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε!

Το “Κάπου Ενδιάμεσα”, έχει μόνο μία σεζόν και 10 επεισόδια, που πραγματικά τα καταπίνεις, το ένα πίσω από το άλλο.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο