Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Και Τώρα Οι Τρεις Μας: ένας παράξενος έρωτας

Και Τώρα Οι Τρεις Μας

ένας παράξενος έρωτας

[ad.bannerthin]

Ένας παράξενος έρωτας, ή μπορεί και… τρεις!

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε μία πρωτότυπη ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστές τρεις ανθρώπους, που είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Ο Τζακ και η Έμμα, είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έχει αρχίσει και πλήττει. Τότε ο Τζακ, αποφασίζει να προσλάβει μία νεαρή συνοδό, με την ελπίδα να ανανεώσει το γάμο του. Ο γάμος του, θα ανανεωθεί στα σίγουρα, όταν θα προστεθεί και η Ίζι στην παρέα, η οποία, ερωτεύεται και τος δύο κι αυτοί εκείνη.

Τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται, όταν θα αποφασίσουν να κάνουν και οι τρεις τους σχέση και στην πορεία, να μείνουν μαζί. Παράξενοι γείτονες, προβλήματα με τη δουλειά, αλλά και μία απρόσμενη εγκυμοσύνη, θα είναι τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσουν, για να μοιράσουν την ευτυχία τους στα τρία!

Ένα άλλο είδος ρομαντικής κωμωδίας, πέρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει, με πρωτότυπο σενάριο και φρέσκες ερμηνείες, θα σας κρατήσει συντροφιά και θα σας κάνει εν μέρει να κολλήσετε με αυτό το μοναδικό “throuple”, όπως αυτοαποκαλούνται, αλλά και την τρελή παρέα του.

Ένα άλλο είδος ρομαντικής κωμωδίας,
πέρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει
[ad.mob]
[ad.bannerthin]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο