Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Μέσα Στη Νύχτα: Αξιόλογη προσπάθεια, όμως μπορούσε να τα πάει και καλύτερα

Μέσα Στη Νύχτα

Αξιόλογη προσπάθεια, όμως μπορούσε να τα πάει και καλύτερα

[ad.bannerthin]

Το “Μέσα Στη Νύχτα”, είναι σειρά βελγικής προέλευσης, που έφτασε στην πλατφόρμα του Netflix, την Πρωτομαγιά του 2020.

Η πρώτη της σεζόν, αποτελείται από 6 επεισόδια, διάρκειας 35 λεπτών περίπου το καθένα. Παρακολουθείται δηλαδή πολύ εύκολα.

Ο ήλιος, σκοτώνει τα πάντα στο πέρασμά του, κατά τη διάρκεια της μέρας. Μια νυχτερινή πτήση, που δέχεται αεροπειρατεία, θα το ανακαλύψει εγκαίρως, πριν να είναι αργά και θα αρχίσει να παίζει κρυφτό από τις ώρες της ηλιοφάνειας, γυρίζοντας όλη την υδρόγειο, με μεγάλη αγωνία, για να προλάβει να ανακτήσει καύσιμα και προμήθειες, πριν από την ώρα της ανατολής.

Αταίριαστοι μεταξύ τους χαρακτήρες, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους, για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Το Μέσα Στη Νύχτα, θα σας χαρίσει πολλές στιγμές αγωνίας, αν και το πλείστον των γυρισμάτων του, είναι μέσα σε ένα αεροσκάφος

[ad.bannerthin]

Το Μέσα Στη Νύχτα, θα σας χαρίσει πολλές στιγμές αγωνίας, αν και το πλείστον των γυρισμάτων του, είναι μέσα σε ένα αεροσκάφος που υποτίθεται ότι πετά διαρκώς, μέσα στο σκοτάδι.

Σαν σειρά θρίλερ και  μάλιστα φαντασίας, θα περίμενε κανείς ότι θα είχε πιο πρωτότυπες σκηνές και λόγω της πλοκής της, που παρουσιάζει ένα καταστροφικό ήλιο που σκοτώνει τα πάντα, χρειαζόταν επίσης και αρκετές σκηνές καταστροφής, τις οποίες δεν διέθετε καθόλου, αν εξαιρέσεις κάποια νεκρά σώματα που έβρισκαν οι πρωταγωνιστές σε κάποιες πολύ μικρές σκηνές που έψαχναν για καύσιμα, σε εγκαταλελειμμένες πόλεις.

Αν εξαιρέσετε αυτό, δεν έχουμε κανένα άλλο παράπονο από την πολλά υποσχόμενη σειρά του Netflix, Μέσα Στη Νύχτα, η οποία ξεκίνησε με μια πολύ πρωτότυπη ιδέα και είναι στο χέρι της να φτάσει αρκετά ψηλά, μέσα στις ενδεχόμενες, νέες της σεζόν.

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο