Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Μαγική Άβυσσος: Σενάριο για παιδάκια

Μαγική Άβυσσος

Σενάριο για παιδάκια

[ad.mob]

Είναι γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια και κυρίως με τη βοήθεια του Netflix, οι κορεατικές σειρές, ολοένα και αυξάνουν την δημοτικότητα τους στο εξωτερικό, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε έρθει πολύ κοντά στην κουλτούρα, στους πρωταγωνιστές, αλλά και στις άρτιες σεναριακά σειρές της Νότιας Κορέας. Δράσης, εποχής, συναισθηματικές μέχρι και… θρίλερ, οι περισσότερες από αυτές είναι πραγματικά ασυναγώνιστες.

Η “Μαγική Άβυσσος”, διαθέτει πάρα πολλά σουρεάλ στοιχεία. Την πλοκή της, μόνο παιδική μπορείς να τη χαρακτηρίσεις. Συνδυάζει το μεταφυσικό με τον ρεαλισμό και την κανονικότητα με το παράδοξο, χωρίς μία κάποια ισορροπία.

Η “Άβυσσος”, δεν απευθύνεται για άνω των 18

[ad.mob]

Ένας άντρας γύρω στα 35, απογοητευμένος που η αρραβωνιαστικιά του ακύρωσε το γάμο τους, βρίσκεται σε ένα ψηλό κτίριο με σκοπό να αυτοκτονήσει. Λίγο αργότερα μια γυναίκα, φίλη του συγκεκριμένου, φτάνει στο σπίτι της, εμφανώς μεθυσμένη. Βγαίνοντας από το ταξί και κατευθυνόμενη στην είσοδο του σπιτιού της, εμφανίζεται κάποιος που την ακινητοποιεί και τη μαχαιρώνει.

Μέσω μιας μικρής γυάλινης σφαίρας που αναβοσβήνει, ο άντρας που αυτοκτόνησε, ανασταίνεται, με τη διαφορά ότι πλέον βρίσκεται σε ένα άλλο σώμα.

Η σειρά αυτή, θα γεμίσει το μυαλό σου με απορίες. Με την κακή έννοια. Το σενάριο της, δεν είναι έξυπνο και το ατελείωτο κυνηγητό του δολοφόνου, ο οποίος βρίσκει πάντα ένα τρόπο να ξεφύγει, θα σε κουράσει πολύ. Γενικότερα η “Άβυσσος”, δεν απευθύνεται για άνω των 18.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο