Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Μια αξιολάτρευτη μάγισσα στην πιο τέλεια σειρά του είδους!

Μια αξιολάτρευτη μάγισσα στην πιο τέλεια σειρά του είδους!

Σκοτεινή, μαγική, γεμάτη ανατροπές και φρέσκα εφηβικά ρομάντζα. Οι χαρακτήρες μοναδικοί, ένα μαύρο καρτούν, που μόνο κόλλημα μπορείς να φας μαζί του.

Πρόκειται για τις “Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα”, μιας έφηβης κοπέλας που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις δυο φύσεις της.

Μισή θνητή και μισή μάγισσα, συνεχώς μπλέκει σε αναποδιές και των δυο κόσμων της, έχοντας μια οικογένεια που την αγαπά, καλούς φίλους και διάφορα παλικάρια να σφάζονται στην ποδιά της.

Μπορεί κάλλιστα να είναι μαθήτρια Λυκείου, της Ακαδημίας Ανίερων Τεχνών, πιστή και αφοσιωμένη φίλη στους θνητούς κολλητούς της, μια σκανδαλιάρα ανιψιά αλλά κι ένα φλογερό κορίτσι, όπως και βασίλισσα της Κόλασης!

Μη λέμε όμως μόνο για τη Σαμπρίνα Σπέλμαν, όλοι ένας προς έναν είναι αξιαγάπητοι, μέχρι κι ο μικρός μαύρος γατούλης Σάλεμ.

[ad.mob]

Το τρίτο μέρος της σειράς που ανέβηκε στην πλατφόρμα στις 24 Ιανουαρίου, ομολογουμένως ήταν πιο ζοφερό, πιο άγριο και πιο απολαυστικό από ποτέ, σε αντίθεση με το πρώτο που αναλώθηκε στο μισό, ανθρώπινο κομμάτι του εαυτού της και το δεύτερο που ήταν μια προκαταβολή για το χάος που θα ακολουθήσει στο τρίτο.

Μπορεί η σειρά να έχει κατά γενική ομολογία έναν εφηβικό χαρακτήρα, αλλά κάθε άλλο παρά ανόητη δεν είναι. Κινείται άγρια και σε απροσδόκητες κατευθύνσεις.

Οι “Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα”,  έχουν

γίνει μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο αριθμό φανατικών από όλο τον κόσμο. Για εσάς που μπορεί να μην την έχετε παρακολουθήσει, εμπιστευτείτε μας, αξίζει τον κόπο.

Ενώ αυτή η προσαρμογή εμπλέκεται στην πιο σατανική πλευρά της μαγείας, καταφέρνει να ενσωματώσει τις απλές έννοιες του Καλού εναντίον του Κακού με ένα μοναδικό, ευχάριστο τρόπο. Επομένως να τσεκάρετε τη σειρά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη και δείτε με τα μάτια σας τις περιπέτειες της Σαμπρίνα, της βασίλισσας της Κόλασης.

[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο