Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ναϊρόμπι: Οι λόγοι που την αγαπήσαμε και θα μας λείψει

Ναϊρόμπι: Οι λόγοι που την αγαπήσαμε και θα μας λείψει

Η Τέλεια Ληστεία, έγινε φτωχότερη μετά την απώλεια της και ειλικρινά δεν ξέρουμε με τι τρόπο θα μπορέσει να γεμίσει το κενό

[ad.mob]

Ο χαρακτήρας της Ναϊρόμπι, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς για την Τέλεια Ληστεία και η απουσία της έγινε ήδη αισθητή από τους φαν της, αλλά και τους φαν όλης της σειράς. 

Όχι, δεν υπήρξε ποτέ και το καλύτερο κορίτσι, αφού είχε διαπράξει διάφορα εγκλήματα, με το σημαντικότερο όλων, να έχει καταντήσει να κάνει το παιδί της βαποράκι για κάποιο χρονικό διάστημα. Είχε όμως και κάποιες αξίες, αλλά και χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της, που τα συναντάς σπάνια, ειδικά σε γυναίκες. 

Εύθυμη πάντα και με πολλά χρώματα αισιοδοξίας στο χαμόγελό της, η Ναϊρόμπι με το μπρίο και το χιούμορ της, ήξερε πάντα πως να εμψυχώνει την ομάδα. Αντικειμενικά, μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε ως την πιο τσαχπίνα της παρέας.

Ήταν σκληρό καρύδι και δε μάσαγε με τίποτα. Μπορούσε να φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες αποστολές, αρκεί να της σφηνωνόταν η ιδέα στο κεφάλι. Παρ’ όλα αυτά, με ένα μαγικό τρόπο, κατάφερνε να κάνει τους πάντες να την αγαπούν και να τη σέβονται, έστω και αργά.

Η Τέλεια Ληστεία, έγινε φτωχότερη μετά την απώλεια της και ειλικρινά δεν ξέρουμε με τι τρόπο θα μπορέσει να γεμίσει το κενό

[ad.mob]

Υπήρξε πολύ πιστή φίλη της Τόκιο και οι δύο τους, είχαν αναπτύξει μια ζεστή φιλία, με πολλές δόσεις τρέλας, ακόμη κι αν αυτή δημιουργήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Άκρως συναισθηματική και παθιασμένη, δε δίστασε κατά καιρούς, να την πέσει σε όλα τα μέλη της ομάδας, απλά επειδή ήθελε να αλλάξει ζωή και να φτιάξει τη δική της, υγιή οικογένεια.

Τέλος, η Ναϊρόμπι, ήταν μια πολύ θαρραλέα γυναίκα, που δε θα δίσταζε να δώσει ακόμη και τη ζωή της για το καλό της ομάδας και του κοινού της σκοπού. 

Η Τέλεια Ληστεία, έγινε φτωχότερη μετά την απώλεια αυτού του χαρακτήρα, ο οποίος θα μας λείψει πολύ και ειλικρινά δεν ξέρουμε με τι τρόπο θα μπορέσει να γεμίσει το κενό.

[ad.mob]

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο