Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η πολυσυζητημένη παιδική ταινία του Netflix, δίνει μαθήματα ζωής

Οικογένεια Γουίλομπι

Η πολυσυζητημένη παιδική ταινία του Netflix, δίνει μαθήματα ζωής

[ad.mob]

Είναι μαεστρία πραγματικά, να περνάς με πολύ ελαφρύ τρόπο, τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που μπορεί να συμβαίνουν σε μία οικογένεια, όπως αυτά της παραμέλησης και κακοποίησης παιδιών.

Η Οικογένεια Γουίλομπι, αγγίζει αυτά τα δυσάρεστα θέματα, με έναν ήπιο και γλυκό τρόπο, που αντί να σε κάνει να στεναχωρηθείς, σε κάνει να χαμογελάς, πιστεύοντας ότι υπάρχει ελπίδα για όλους να αγαπηθούν και να πάρουν από τη ζωή, αυτό που αξίζει σε κάθε ανθρώπινο ον, οποιασδήποτε ηλικίας.

Τέσσερα αδερφάκια, ζουν και μεγαλώνουν σε ένα σπίτι με τους γονείς τους που τα αφήνουν νηστικά και δεν χάνουν ευκαιρία να τα τιμωρούν και να τα στέλνουν στο υπόγειο. Στοργή και χάδι, δεν έχουν λάβει ποτέ. Μια μέρα, αποφασίζουν πως δεν πάει άλλο και καταστρώνουν ένα πανούργο σχέδιο, που θα τους επιτρέψει να στείλουν τους γονείς τους διακοπές και να… μείνουν ορφανά! Στην πορεία βέβαια, θα διαπιστώσουν πως το να είσαι ορφανό, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, αλλά ευτυχως για αυτά, στη μεγάλη τους περιπέτεια, θα γνωρίσουν ανθρώπους που τα νοιάζονται πραγματικά και θέλουν το καλύτερο για εκείνα. Εν τέλει, θα καταφέρουν να πάρουν την αγάπη και τη σημασία που τους αξίζει, δημιουργώντας μία νέα, ξεχωριστή οικογένεια.

Η ταινία, εισέπραξε αμφιλεγόμενες κριτικές λόγω της καυτής της θεματολογίας, για το αν είναι κατάλληλη να παρακολουθηθεί από παιδιά. 

Η άποψη του Netfilms.gr, είναι ότι μπορείτε κάλλιστα να την παρακολουθήσετε όλοι μαζί σαν οικογένεια, γιατί όλα αυτά τα μηνύματα που θέλει να περάσει, σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλέσουν τραύμα στις παιδικές ψυχούλες, αλλά αντιθέτως θα είναι διδακτικά, για το τι μπορεί να συμβαίνει εκεί έξω, με ένα χαρούμενο τέλος, που θα σας ικανοποιήσει όλους. 

όλα αυτά τα μηνύματα που θέλει να περάσει, σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλέσουν τραύμα στις παιδικές ψυχούλες, αλλά αντιθέτως θα είναι διδακτικά

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο