Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη σειρά τρόμου!

Οι Δαίμονες Του Χιλ Χάουζ

Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη σειρά τρόμου!

[ad.mob]

Τί έχουμε εδώ; Σίγουρα όχι κάτι καινούριο να σας προτείνουμε, που μόλις κυκλοφόρησε.

Έχουμε μία υπέροχη και άκρως ατμοσφαιρική έπαυλη. Έχουμε επίσης μία πολυμελή οικογένεια με αδέρφια διαφόρων ηλικιών και ένα αγαπημένο ζευγάρι. Έχουμε μία σειρά θρίλερ/τρόμου που μπορείς άνετα να τη δεις μονορούφι και να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, ευτυχώς με την καλή έννοια.

Πρόκειται για τους Δαίμονες Του Χιλ Χάουζ, ένα πραγματικό αριστούργημα στο είδος του, που αν έχεις σκοπό απλά να παρακολουθήσεις κάτι τρομακτικό, τότε μην κάνεις τον κόπο, γιατί η συγκεκριμένη σειρά, είναι πολλά παραπάνω. Αναμιγνύει με επιτυχία κοινωνικά θέματα, υπέρτατη θυσία, αδερφική αγάπη και έρωτα.

Η σκηνοθεσία είναι άριστη και σε βάζει επί τόπου σε ένα άλλο κλίμα. Η ιστορία, αν και μοιάζει χιλιοπαιγμένη, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι και σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. 

αν έχεις σκοπό απλά να παρακολουθήσεις κάτι τρομακτικό, τότε μην κάνεις τον κόπο, γιατί η συγκεκριμένη σειρά, είναι πολλά παραπάνω

[ad.mob]

Το σενάριο και η ερμηνεία των ηθοποιών, θα παίξουν αρκετά με το μυαλό σου και τα συναισθήματά σου. Θα μπερδευτείς, θα απορήσεις, θα προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις ανεξήγητα πράγματα και στο τέλος, θα ανταμειφθείς με το πιο γλυκό φινάλε που θα έχεις δει σε παραγωγή τρόμου.

Τα αδέρφια Κρείν, μεγάλωσαν σε μία έπαυλη, που αργότερα θα γινόταν το πιο διάσημο στοιχειωμένο αξιοθέατο της χώρας. Σαν ενήλικες, θα αναγκαστούν να ενωθούν ξανά με δυσάρεστο τρόπο, αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος, μερικά από τα οποία βρίσκονται στο μυαλό τους και άλλα τους καταδιώκουν στις σκιές του Χιλ Χάουζ.

Η σειρά αποτελεί ένα μεγάλο φαβορί του δημιουργού της Mike Flanagan, ο οποίος πλέον αποτελεί μετρ του είδους και την προτείνουμε 100%.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο