Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η S05 από τις Τηλεφωνήτριες, μέσα στη φρίκη του πολέμου

Η S05 από τις Τηλεφωνήτριες, μέσα στη φρίκη του πολέμου

Οι Τηλεφωνήτριες, είναι η πρώτη ισπανική original σειρά του Netflix.

Στις προηγούμενες σεζόν, αν και “σαπουνοπέριζε” λιγάκι, απολαύσαμε αυτές τις τέσσερις, υπέροχες γυναίκες, καθεμία για τους ξεχωριστούς της λόγους, να τα βγάζουν πέρα σε μία δύσκολη εποχή για θηλυκές υπάρξεις, να ζουν τον έρωτα με πάθος και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους με κάθε κόστος. Τη μία δυστυχώς, (Άνχελες) τη χάσαμε στο τέλος της 4ης σεζόν και η Λίδια, μαζί με τον Φρανθίσκο και την κόρη της, έφυγαν για Αμερική.

Στο πρώτο μέρος της 5ης σεζόν, έχουν περάσει 7 χρόνια και οι πρωταγωνίστριες θα ζήσουν έναν ακόμη εφιάλτη, πιο επώδυνο από κάθε άλλη φορά. Αυτός ο εφιάλτης, δε σε επισκέπτεται ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, την κοινωνική τάξη ή τα προσωπικά γούστα. Σε αιφνιδιάζει και αρχίζει να σε κατατρώει, μέρα με τη μέρα και περισσότερο. Αυτός ο εφιάλτης, λέγεται πόλεμος και είναι αυτός που τις ένωσε ξανά.

[ad.mob]

Η κάθε ηρωίδα, θα ζήσει πλέον το δικό της, ξεχωριστό δράμα, σε μία Ισπανία αγνώριστη, που την έχει καταπιεί ο Εμφύλιος Πόλεμος.

Μέσα από τα δικά τους μάτια και το δικό τους θρήνο, αλλά και αγώνα για την επιβίωση και την ελευθερία, θα ζήσουμε κι εμείς, πως είναι η απόλυτη φτώχεια, οι βομβαρδισμοί, η λογοκρισία, ο ρατσισμός και τόσα άλλα μηνύματα, που για μία φορά ακόμη, οι φίλοι μας οι Ισπανοί, τα περνούν με δεξιοτεχνία.

Κι όπως κάθε πόλεμος, έτσι κι αυτός, θα φέρει και τις απώλειες του. Η συγκεκριμένη, σίγουρα θα πείραξε τους “team Κάρλος”.

Για το τέλος, μας άφησε την πιο κωμικοτραγική έκπληξη: η γριά Θιφουέντες ζει! Και ζει και βασιλεύει και μάλιστα ετοιμάζεται για μία ακόμη φορά να κάνει τη ζωή της Λίδια κουλουβάχατα.

Δεν θα πούμε παραπάνω, μόνο πως περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το δεύτερο μέρος, το οποίο θα προβληθεί στις 3 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Έτσι οι γλυκές μας Τηλεφωνήτριες, θα κλείσουν για πάντα το κεφάλαιο της ζωής τους.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο