Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο ούτε και στη Βραζιλία;

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία

Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο ούτε και στη Βραζιλία;

[ad.mob]

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το “Ο Έρωτας Είναι Τυφλός”, η σειρά αναπαράχθηκε και για το βραζιλιάνικο κοινό, με εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Το “πείραμα” που ακολουθεί το διάσημο ριάλιτι, είναι η ίδια πετυχημένη συνταγή. Αν η εμφάνιση παίζει ρόλο στον έρωτα και αν αυτός είναι τελικά τυφλός.

16 άνδρες και 16 γυναίκες, κάνουν κάποια ραντεβού στα τυφλά. Μέσα σε 10 μέρες, πρέπει να αποφασίσουν αν έχουν συνδεθεί με κάποιον. Αν ναι, πρέπει να κάνουν πρόταση γάμου στα τυφλά στο ταίρι τους. Αν και οι δύο επιθυμούν αυτό τον γάμο, αρχίζει η δεύτερη φάση που περιλαμβάνει συνάντηση από κοντά. Στην πορεία, τα πιτσουνάκια πάνε μήνα του μέλιτος σε ένα ονειρεμένο μέρος με φανταστικές παροχές.

Μετά όμως από τον παράδεισο, έρχεται η πραγματικότητα, όπου πρέπει να συγκατοικήσουν και να δουν τελικά αν η καθημερινότητα τους αντέχει κι αυτοί εκείνη. Και κάπως έτσι, ο χρόνος κυλά μέχρι τη γαμήλια τελετή, η οποία είναι ένα μήνα ακριβώς μετά το πρώτο “ναι”. Την ημέρα του γάμου, θα αποφασίσουν αν τελικά το ταίρι που επέλεξαν είναι το άλλο τους μισό, ή θα κάνουν πίσω για πάντα.

δεν είναι τίποτα απολύτως το ιδιαίτερο, μόνο μια καλή σειρά ριάλιτι για να σκοτώσεις το χρόνο σου, μέσα από τα δεκάδες σκουπίδια του είδους που κυκλοφορούν και δεν παρακολουθούνται με τίποτα

[ad.mob]

Μια κλασσική συνταγούλα λοιπόν, που μεταπήδησε και στη λατινική Αμερική και σε πολλά σημεία, μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από αυτή των ΗΠΑ. (βλέπε Τζέσικα που μας έσπασε τα ούμπαλα)

Εντάξει, σε πολλά σημεία “φωνάζει” και εδώ ότι είναι στημένο, αλλά ok, δεν μας χαλάει. Έτσι κι αλλιώς είμαστε προετοιμασμένοι τι θα παρακολουθήσουμε από τον τίτλο και μόνο. Τα ζευγάρια ωστόσο, είναι αρκετά πιο ενδιαφέροντα, αλλά λιγότερες οι ανατροπές.

Συνοψίζοντας λοιπόν, δεν είναι τίποτα απολύτως το ιδιαίτερο, μόνο μια καλή σειρά ριάλιτι για να σκοτώσεις το χρόνο σου, μέσα από τα δεκάδες σκουπίδια του είδους που κυκλοφορούν και δεν παρακολουθούνται με τίποτα.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο