Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ο Φάρος Των Φαλαινών: Σενάριο που μας στέλνει… για ύπνο!

Ο Φάρος Των Φαλαινών: σενάριο που μας στέλνει… για ύπνο!

Ένα παραθαλάσσιο μέρος, στο οποίο ζουν θαλάσσιοι ελέφαντες και φάλαινες όρκες, με τις οποίες οι χαρακτήρες αλληλεπιδρούν μαζί τους στο φυσικό τους περιβάλλον

Η ταινία «Φάρος των Φαλαινών», σκηνοθετικά διαθέτει όμορφη φωτογραφία από σκηνές που σε ταξιδεύουν σε ένα έρημο τοπίο που ζει ένα φαροφύλακας. Ένα πανέμορφο, παρθένο και παραθαλάσσιο μέρος, στο οποίο ζουν θαλάσσιοι ελέφαντες και φάλαινες όρκες, με τις οποίες οι χαρακτήρες του έργου αλληλεπιδρούν μαζί τους στο φυσικό τους περιβάλλον. Όλο αυτό το σκηνικό, μαζί με τη μουσική, σε γαληνεύουν.

Σαν σενάριο αισθηματικής ταινίας, δεν περιέχει κάποιο ειδύλλιο. Περιγράφει μεν δύο ανθρώπους που έλκονται μεταξύ τους, αλλά που η μητέρα δεν επέτρεψε κάποια ερωτική περιπέτεια. Είναι μια πραγματική ιστορία, ανθρώπινη, αλλά με σενάριο καθόλου άξιο ενδιαφέροντος, αν εξαιρέσουμε τον θαυμασμό στις θυσίες μιας μητέρας, ικανή να φτάσει και στην άκρη του κόσμου για να χαρίσει στιγμές ευτυχίας στο ανάπηρο παιδί της, που είναι ένα δεδομένο στοιχείο από την αφετηρία του έργου.

Δεδομένου του υπέροχου περιβάλλοντος και της χαλαρωτικής μουσικής, θα σας την προτείναμε να την παρακολουθήσετε εναλλακτικά ενός ντοκιμαντέρ με παραθαλάσσια τοπία, ή αν ψάχνετε τίτλους που θα σας διευκολύνουν στον ύπνο.

ένα παραθαλάσσιο μέρος, στο οποίο ζουν θαλάσσιοι ελέφαντες και φάλαινες όρκες, με τις οποίες οι χαρακτήρες αλληλεπιδρούν μαζί τους στο φυσικό τους περιβάλλον

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο