Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Καλοστημένη σειρά φαντασίας, με θέμα μια πανδημία

Προς Τη Λίμνη

Καλοστημένη σειρά φαντασίας, με θέμα μια πανδημία

[ad.mob]

Μια πανδημία έχει ξεσπάσει στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στην Μόσχα. Μια πανδημία που κολλάει με τον αέρα, έχει συμπτώματα το βήχα, τις άσπρες κόρες των ματιών και την αιμόπτυση. Στη συνέχεια, έρχεται γρήγορος θάνατος.

Δυο οικογένειες με τα θέματά τους όπως όλες,  προσπαθούν να πάνε σε ένα απομονωμένο σπίτι που διαθέτει αρκετές προμήθειες για να γλιτώσουν. Ανάμεσά τους, μια έγκυος, ένα μικρό παιδί, ένας έφηβος με αυτισμό και μια αλκοολική κοπέλα. Οι δυσκολίες στο ταξίδι τους προς τη λίμνη θα είναι πολλές.

Όπως σε όλες τις σειρές με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, έτσι και στο “Προς Τη Λίμνη”, ανακαλύπτουμε για μία ακόμη φορά πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι, όταν αγγίζουν τα όρια της απελπισίας.

Μια ρώσικη σειρά νουάρ, που δεν θα σου επιτρέψει να στέλνεις μηνύματα κατά τη διάρκειά της

[ad.mob]

Χιόνια, κρύο και σκοτεινό γενικά τοπίο, είναι αυτά που σε κάνουν να μπεις αμέσως στο κλίμα. Ακόμη, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες τις σκηνοθετικές λήψεις του Pavel Kostomarov και την περιγραφή καθώς και την ερμηνεία του αυτιστικού αγοριού.

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Yana Vagner και πραγματικά θα σου προσφέρει πολλές στιγμάς ανατριχίλας. Μια ρώσικη σειρά νουάρ, που δεν θα σου επιτρέψει να στέλνεις μηνύματα κατά τη διάρκειά της, γιατί θα σου κινήσει το ενδιαφέρον από την πρώτη σκηνή. 

Μετά τις ισπανικές, τις ιταλικές, τις γερμανικές και τις κορεάτικες, τώρα ήρθαν και οι ρώσικες σειρές να πάρουν τη θέση τους στο πάνθεον του Netflix!

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο