Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Πόσο είσαι έτοιμος να ξεράσεις;

Πόσο Αληθινή Είναι Η Αγάπη Σου;

Πόσο είσαι έτοιμος να ξεράσεις;

[ad.mob]

Όχι αγάπη μου, άμα θέλω να δω τέτοια σκουπίδια, ανοίγω και το Bachelor και την ακούω στερεοφωνικά με τις αηδίες που παρακολουθώ και μάλιστα ελληνιστί. Τουλάχιστον δεν θα είναι στα ισπανικά.

Συγνώμη αν σας τη χαλάω λίγο σε όσους μπορεί να τυγχάνει να είναι φαν τέτοιου είδους ριάλιτι, αλλά είπαμε ρε παιδάκι μου, όχι και τόσο στημένο. Εντάξει, όλα είναι, αλλά όχι και τόσο πολύ.

Στο “Πόσο Αληθινή Είναι Η Αγάπη Σου”. έχουμε να κάνουμε με 6 ζευγάρια που το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. Λίγο η απιστία, λίγο τα ψέματα, όλοι πάνω κάτω υποτίθεται πως έχουν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού.

Δηλαδή έλεος. Bachelor και ξανά Bachelor.

[ad.mob]

Και αντί να χωρίσουν και να πάρει ο καθένας το κουβαδάκι του και να πάει σε άλλη παραλία όπως κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αποφασίζουν να πάνε σε ένα ριάλιτι (!) το οποίο περιλαμβάνει οφθαλμικό ανιχνευτή ψεύδους! (πόσο μπροστά στην Ισπανία πια!)

Κι εκεί αρχίζουν τα κλάματα. Ναι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο ένας δε φτιάχνεται με τα ρούχα που φοράει η κοπέλα του, ο άλλος την έχει απατήσει 3 φορές σε κλαμπ και… φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα! Πιο στημένο πεθαίνεις. 

Και άντε, να συγχωρέσουμε το ότι είναι στημένο, αλλά να έχει και κάποιο ενδιαφέρον τουλάχιστον. Μια ουσία βρε αδερφέ!

Όταν λες αλήθεια, κερδίζεις χρήματα. Όταν λες ψέματα, χάνεις χρήματα. Έτσι ανακοινώνει διαρκώς η παρουσιάστρια με το πλούσιο μπούστο.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, η παραγωγή αποφασίζει να πετάξει μέσα στο παιχνίδι όλους τους πρώην ή τα καμάκια που είχαν στο παρελθόν, για να αποκτήσει το στόρι σασπένς.

Δηλαδή έλεος. Bachelor και ξανά Bachelor.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο