Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Σειρά σκέτη ψυχοθεραπεία στο Netflix

Σειρά σκέτη ψυχοθεραπεία στο Netflix

Χαλαρώστε με τη μαγεία της φύσης, χωρίς να σας αποσπά την προσοχή ούτε καν μια αφήγηση

Πολλοί από εμάς, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας, να αναζητάμε στο YouTube χαλαρωτικά βιντεάκια, που δεν έχουν συγκεκριμένα κάποιο περιεχόμενο, δεν διαθέτουν αφήγηση και απλά με τη μουσική τους ή και με τα πλάνα τους, σκοπό έχουν να γεμίσουν γαλήνη την  ψυχή μας.

Αυτή η δημιουργική σειρά ντοκιμαντέρ του Λούι Σβάρτσμπεργκ, είναι ένα καινοτόμο είδος ψυχοθεραπείας που θα βρείτε στο Netflix, το οποίο θα σας συναρπάσει με το περιεχόμενό του.

19 συνολικά επεισόδια, που περιλαμβάνουν τέχνη υψηλού βεληνεκούς. Ατέλειωτες ώρες κινηματογράφησης και τεχνικής επεξεργασίας, για να αποτυπωθούν στο τελικό αποτέλεσμα, οι ζωντανοί ωκεανοί, η διαδικασία ωρίμανσης ενός λουλουδιού, οι έρημοι, τα δάση, οι καταρράκτες, αλλά και μοναδικά πλάνα από διάφορα τοπία του πλανήτη, όπως η Αφρική, η Ισλανδία, η Ταϊτή και η Νέα Ζηλανδία.

 Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ταξιδέψει, παρακολουθώντας τα εκπληκτικά πλάνα που συνέλεξε αυτός ο καλλιτέχνης από όλο τον πλανήτη, χωρίς να σας αποσπά την προσοχή ούτε καν μια αφήγηση, παρά μόνο ακούγοντας τη χαλαρωτική μουσική που ο ίδιος επέλεξε.

Η σειρά “Κινούμενη Τέχνη, είναι αυτό που περιγράφει ακριβώς ο τίτλος της και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, για όλες τις ώρες και για όλες τις μέρες της εβδομάδας που θέλετε να παραδοθείτε σε μια γαλήνια ψυχολογική ηρεμία.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο