Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Στη Σκιά Του Φεγγαριού: κάτω του μετρίου

Στη Σκιά Του Φεγγαριού: Κάτω του μετρίου

Μία πολύ καλή σεναριακή ιδέα, που δυστυχώς στην εκτέλεσή καταστράφηκε

Αφού παρακολουθήσαμε την ταινία, διαπιστώσαμε μία πολύ καλή σεναριακή ιδέα, που δυστυχώς στην εκτέλεσή καταστράφηκε.

Τα στοιχεία που ιντριγκάριζαν το ενδιαφέρον περιορίστηκαν στην αρχή, ενώ επίσης είχε ένα συγκινητικό φινάλε. Όλη η υπόλοιπη ταινία, ειδικά από τη μέση μέχρι πριν το τέλος, έπαιξε κάτω του μετρίου.

Μεγάλα προβλήματα με κοιλιές στο έργο, χρονικά κενά που άφησαν αφηρημένες ερμηνείες στον θεατή και μια παραγωγή καλή μεν μέχρι τη μέση, αλλά πρόχειρη κατόπιν μέχρι το τέλος για τις απαιτήσεις του σεναρίου.

Από τη μέση και μετά, είχαμε διαρκώς την εντύπωση ότι άλλαξαν οι απαιτήσεις της παραγωγής, σαν να έπαιξε ομαλά μέχρι τη μέση και κατόπιν μείωσαν το budget.

Δυστυχώς, ούτε οι ερμηνείες βοήθησαν στην όλη κακή εικόνα και το αποτέλεσμα ήταν μια ταινία από αυτές που καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε.

μία πολύ καλή σεναριακή ιδέα, που δυστυχώς στην εκτέλεσή καταστράφηκε

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Το 1988, ο αστυνομικός της Φιλαδέλφειας Thomas Lockhart (Boyd Holbrook), πεινασμένος να γίνει ντετέκτιβ, αρχίζει να εντοπίζει έναν κατά συρροή δολοφόνο που επιστρέφει εκ νέου κάθε εννέα χρόνια.

Με πολύ κόπο και ικανότητα, κάθε φορά εντοπίζει τα ίχνη του και κάθε φορά αποτυγχάνει να τον συλλάβει, ενώ από τις σύντομες συνομιλίες του με τον δράση, προκύπτει να γνωρίζει αρκετά πράγματα για εκείνον και το άμεσο ή μακρινό του μέλλον. 

Όσο τα ευρήματα των τεκμηρίων αρχίζουν να αψηφούν τις λογικές εξηγήσεις, γίνεται ολοένα και πιο εμμονικός ώστε να διαλύεται σταδιακά η ισορροπία του, η ζωή του, η καριέρα του και η οικογένειά του.

Το μυστήριο λύνεται στο τέλος, όπου η αφοπλιστική αλήθεια τον αναπροσδιορίζει σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που ανάλωσε μέχρι τότε στη ζωή του.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο