Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση. Ακόμα μια ταινία δράσης με καλό σκορ

Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση

Ακόμα μια ταινία δράσης με καλό σκορ

Άλλη μια απόπειρα του Netflix, να δείξει μπράτσα στις ταινίες δράσης. Μια σοβαρή παραγωγή για το είδος της, με σκηνοθετική επάρκεια, σε απλό σενάριο, με όχι τραβηγμένες ανατροπές.

Το σενάριο έχει να κάνει με έναν βετεράνο μισθοφόρο, ήδη θρύλο του σινεμά, σε αποστολή που προσεγγίζει την αυτοκτονία, να φυγαδεύσει ένα παιδί μέσα από τα δόντια ενός βαρόνου ναρκωτικών που ελέγχει από άκρη ως άκρη μια περίκλειστη πόλη από γέφυρες και ποτάμια. Αξιοσημείωτο είναι και το ανθρώπινο πλαίσιο που ξεδιπλώνεται πίσω από τους ρόλους των πρωταγωνιστών και της αυτοθυσίας που στο τέλος ξεπερνάει τα στενά πλαίσια του μισθοφόρου.

Άλλη μια απόπειρα του Netflix, να δείξει μπράτσα στις ταινίες δράσης

Στη ταινία, εκτός από τις παραδοσιακές σκηνές καταστροφής, θα εντυπωσιαστείτε από τις ρεαλιστικές, εντυπωσιακές μάχες σώμα με σώμα και σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητα, αεροπλάνα και κάθε λογής όπλα “χειρουργικής” ή εκτεταμένης καταστροφής. Αν και γίνεται εμφανέστατη η υπερβολή στην ευκολία του πρωταγωνιστή να σκοτώνει χωρίς να σκοτώνεται (ως άλλος Ράμπο), ο ρεαλισμός δεν είναι το ζητούμενο σε ένα τέτοιο είδος ταινίας, αλλά το θέαμα.

Αν ενδιαφέρεστε να επιλέξετε ένα ξεκούραστο σενάριο με άφθονο θέαμα για να χαλαρώσετε το βραδάκι, η ταινία είναι κατάλληλη και μια δημοφιλής επιλογή.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο