Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

The Circle: Το πιο τέλειο ριάλιτι

The Circle: Το πιο τέλειο ριάλιτι

ένα ριάλιτι με μια πολύ έξυπνη και εφήμερη κεντρική ιδέα, που πραγματικά θα σε κάνει να κολλήσεις

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων (εγώ δεν ανήκω σε αυτή), που λατρεύει τα ριάλιτι σόου. 

Το συγκεκριμένο ριάλιτι, ακόμη και για μένα που συνήθως τα αποφεύγω, είναι σκέτο κόλλημα κι αν έχετε άλλες υποχρεώσεις να τρέχουν, καλύτερα να μην το αρχίσετε, γιατί όλα θα πάνε πίσω.

Το κόνσεπτ είναι άκρως έξυπνο και επίκαιρο στην εποχή που βασιλεύουν τα social media, αν και σχετικά πολύ απλό. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους παίκτες, ζουν σε ένα κτίριο και σε διαφορετικά διαμερίσματα μεταξύ τους. Δεν γνωρίζονται από κοντά, παρά μόνο μέσω ενός δικτύου που ονομάζεται “Circle”. Εκεί, ανεβάζουν φωτογραφίες, συνομιλούν μεταξύ τους και παίζουν μέχρι και παιχνίδια. Μπορούν να υποδυθούν όποια προσωπικότητα θέλουν. Θα δούμε άντρες να υποδύονται γυναίκες, παχουλές ή ασχημούλες να υποδύονται σεξοβόμβες, παντρεμένους να το παίζουν hot singles και διάφορα άλλα τρελά. Υπάρχουν όμως και αυτοί που είναι πραγματικά ο εαυτός του από την αρχή ως το τέλος κι απλά μπαίνουν στο παιχνίδι με την αξία τους,όποια κι αν είναι αυτή.

Σκοπός του παιχνιδιού, είναι να σε συμπαθήσουν οι συμπαίκτες σου, με αποτέλεσμα να μην σε μπλοκάρουν όταν έχουν την ευκαιρία. Ο νικητής, δηλαδή ο πιο δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, θα κερδίσει το έπαθλο των 100.001 δολαρίων.

Το “The Circle”, είναι μια ορίτζιναλ παραγωγή του Netflix και μέχρι στιγμής αποτελείται από τρεις κύκλους, που έχουν γυριστεί στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία και στη Γαλλία. 

Δημιουργούνται αστεία και συγκινητικά περιστατικά, φιλίες, έρωτες, ακόμη και… έχθρες μεταξύ των παικτών και η παραγωγή δεν μας αφήνει περιθώρια να αμφιβάλουμε και τόσο, πράγμα που συνήθως το παθαίνουμε με άλλες σειρές ιδίου τύπου, βλέπε “Ο Έρωτας Είναι Τυφλός”.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι σκέτο κόλλημα κι αν έχετε άλλες υποχρεώσεις να τρέχουν, καλύτερα να μην το αρχίσετε, γιατί όλα θα πάνε πίσω

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο