Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ανανέωση: μετριότητα στο έπακρο

Ανανέωση

η ταινία, δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω, από λίγες, φτωχές σκηνές γυμνού

Σίγουρα όταν ξεκινάς να δεις μια ερωτική ταινία, δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις, όσον αφορά στο σεναριακό κομμάτι. 

Τουλάχιστον όμως, μια ταινία, οποιουδήποτε περιεχομένου, πρέπει να ξεπερνάει τη βάση. Να στέκεται. Ξαναλέω, τουλάχιστον.

Στην “Ανανέωση”, αυτός ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Αγόρι, γνωρίζει κορίτσι μέσα από εφαρμογή γνωριμιών, με σκοπό το σεξ. Από το πρώτο βράδυ, καταλαβαίνουν ότι η έλξη τους δεν είναι μόνο σαρκική, αφού βρίσκονται να μιλάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύντομα, δημιουργούν σχέση, η οποία δεν θα κρατήσει για πολύ τα καλά της επίπεδα, αφού θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βαριούνται τη ρουτίνα. 

Εκεί, θα επέλθει η ιδέα, να δοκιμάσουν και άλλα πράγματα. Ξέρετε, μεγάλα παιδιά είστε. Αφού κάνουν αυτό το τεστ στους εαυτούς τους, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καινούρια τους πραγματικότητα και χωρίζουν. Για λίγο όμως, γιατί μετά και καλά θα καταλάβουν, ότι άλλα πράγματα στη ζωή έχουν σημασία και θα καταλήξουν μαζί, να προσπαθούν για κάτι σοβαρό, αφού έχουν πάρει τα φύλλα και τα δέντρα.

Εντάξει, το καταλάβαμε πλήρως πως το σενάριο ήταν φτωχό, αλλά τι άλλο τελικά έχει να σου προσφέρει αυτή η ταινία; 

η ταινία, δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω,
από λίγες, φτωχές σκηνές γυμνού

Τίποτα παραπάνω, από λίγες, φτωχές σκηνές γυμνού. 

Η ταινία, είναι σχεδόν εξ’ολοκλήρου γυρισμένη με μία κάμερα, μαθητευόμενου κάμεραμαν, στον ώμο και τα πλάνα κουνάνε τόσο πολύ, όσο το βαπόρι στο Κάβο Ντόρο όταν έχει καιρό. Παθαίνεις κανονικότατα ναυτία.

Η ερμηνεία, είναι για κλάματα. Σε αυτές τις ταινίες, δεν χρειάζεται να δώσεις κανένα ρεσιτάλ υποκριτικής, αλλά αφού πρόκειται για ερωτική, βγάλε ρε πουλάκι μου τουλάχιστον ένα πάθος. Δείξε μια ένταση, κάτι.

Για να συνοψίσουμε, δε λέμε ότι είναι αίσχος, αλλά ότι είναι μία ταινία του κιλού. Η απόφαση, δική σας, καθώς και η ευθύνη.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο