Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Μείνε μακρυά από αυτή την ταινία τρόμου!

Ναός

Μείνε μακρυά από αυτή την ταινία τρόμου!

[ad.mob]

Η συγκεκριμένη ταινία τρόμου, προτείνεται ανεπιφύλακτα αν στην παρέα έχεις πειραχτήρια, που μπορούν να γελοιοποιήσουν την “τραγωδία”που βάλατε κατά λάθος να παρακολουθήσετε. Ακόμη, μια καλή περίπτωση είναι, αντί να τρομάξεις όπως θα περίμενες από ταινία τέτοιου είδους, να σε πάρει ο ύπνος όρθιο (ή και ξαπλωτό αν τη βλέπεις στο κρεβάτι ή στον καναπέ σου).

Η γνώμη του Netfilms είναι, πως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, δεν είχαν τι να κάνουν και για να σκοτώσουν την ώρα τους, δυστυχώς μαζί και τη δική μας, είπαν να δημιουργήσουν το “Ναό῾.

Τρεις Αμερικάνοι τουρίστες, ταξιδεύουν ως την Ιαπωνία και ακολουθούν ένα χάρτη που τους οδηγεί σε ένα “γρουσούζικο”όπως λένε οι ντόπιοι κάτοικοι, αρχαίο ναό, μέσα στα βάθη της ζούγκλας. Σύντομα όμως, τα υποτιθέμενα πνεύματα, θα τους παγιδέψουν και θα ζήσουν έναν και καλά “εφιάλτη”.

Ναι, σαν στόρι, μπορεί και να σου ακουστεί ενδιαφέρον και επειδή έχεις ξεσκονίσει όλο το περιεχόμενο του Netflix από την κατηγορία τρόμου, μπορεί να πέσεις στην παγίδα να σκεφτείς να το παρακολουθήσεις. Το σενάριο είναι άκυρο. Η ηθοποιία, ανύπαρκτη. Το δε τέλος… Καλά, εντάξει… Εκτός ότι τελειώνει τελείως απότομα, δεν βγάζεις και νόημα τι ήθελε να πει ο ποιητής και για ποιό λόγο ακριβώς παρακολουθούσες τόση ώρα…

Just don’t.

[ad.mob]

Just don’t.

[ad.mob]

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο