Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ταραγμένα Νερά: Ισπανική σειρά μυστηρίου και μάλιστα… εποχής!

Ταραγμένα Νερά

Ισπανική σειρά μυστηρίου και μάλιστα... εποχής!

[ad.banner]
[ad.banner]

Όχι, δεν θα σας πούμε ότι θα ανακαλύψετε κανένα κευμμένο θησαυρό στην πλατφόρμα του Netflix. Αν είστε όμως φαν των σειρών μυστηρίου και ακόμη καλύτερα των εποχής, είναι μια καλή πρόταση για να παρακολουθήσετε κάτι διαφορετικό.

Η σειρά “Ταραγμένα Νερά”. διαδραματίζεται μέσα σε ένα πολυτελέστατο πλοίο, υπερατλαντικών ταξιδιών. Γεμάτο επιβάτες αλλά και μυστικά, ταξιδεύει από την Ευρώπη στην Αμερική. Κεντρικές ηρωίδες, οι δύο αταίριαστες, αλλά αχώριστες αδερφές, Έβα και Καρολίνα μαζί με τη βοήθεια του γοητευτικού Νικολάς, είναι οι μόνοι που μπορούν να ξεσκεπάσουν το αχανές σκοτάδι, πίσω από τη δολοφονία ενός επιβάτη.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, γιατί στη συνέχεια, όλο και περισσότερα σκοτεινά, μυστήρια γεγονότα θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Δείχνει ωραίες σκηνές από την πολυτέλεια της εποχής, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι ρομαντικές πινελιές της ιστορίας.

Εμείς, σαν τρίτο μάτι, εντοπίσαμε ένα μικρό και ασήμαντο λαθάκι, το οποίο όμως, δεν ενοχλεί καθόλου. Το κραγιόν στα χείλη των κοριτσιών, δεν φεύγει ποτέ από τη θέση του, παρόλο που η ιστορία διαδραματίζεται την δεκαετία του ’40. Μονίμως, ότι κι αν συμβαίνει, είναι χτενισμένες και ντυμένες στην πένα και αναρωτιέσαι, που βρίσκουν το χρόνο με όλα αυτά τα ευτράπελα, να προσέξουν τόσο σχολαστικά μην τους πετάξει η τρίχα. (Θυμίζει λίγο τις ταινίες της Βουγιουκλάκη αυτό το πράγμα!)

Κατά τα άλλα, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Διαθέτει όλα τα καλά στοιχεία μιας σαπουνόπερας και το σενάριο δεν είναι πληκτικό. Είναι σίγουρα μια καλή πρόταση. Όχι άριστη, αλλά καλή. 

Τα επεισόδια είναι 8 σε κάθε σεζόν και διαρκούν περίπου 45 λεπτά.

Δείχνει ωραίες σκηνές από την πολυτέλεια της εποχής, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι ρομαντικές πινελιές της ιστορίας.

[ad.banner]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Grid Posts
Διαδώστε το άρθρο