Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Σειράρα μίας σεζόν

Το Άλλο Πρόσωπο Της Γκρέις

Σειράρα μίας σεζόν

[ad.mob]

Το Άλλο Πρόσωπο Της Γκρέις, είναι μία σειρά μίας σεζόν και αποτελείται από έξι μόνο επεισόδια, τα οποία τα πίνεις μονορούφι.

Σε μία άλλη εποχή, ξαφνικά η όμορφη και γλυκιά Γκρέις, βρίσκεται κατηγορούμενη για τη δολοφονία του αφεντικού της και της οικονόμου του, οι οποίοι βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός. Ένας ψυχίατρος, προσπαθεί να ανακαλύψει κατά πόσο η Γκρέις είναι αθώα , η οποία έχει καταδικαστεί σε θάνατο. Το ερώτημα γενικότερα, αν η νεαρή κοπέλα πάσχει από ψυχική διαταραχή, σε ακολουθεί σε όλη τη σειρά.

Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και όσο γίνεται έμμονη ιδέα του γιατρού να αποκαλύψει την αλήθεια, αμφιβάλλεις για το αν η Γκρέις είναι μία στυγνή δολοφόνος, ή απλώς οι συγκυρίες προκάλεσαν τις φρικτές δολοφονίες. 

[ad.mob]

Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, αμφιβάλλεις για το αν η Γκρέις είναι μία στυγνή δολοφόνος, ή απλώς οι συγκυρίες προκάλεσαν τις φρικτές δολοφονίες. 

[ad.mob]

Μέσα από τις αφηγήσεις της Γκρέις, ο θεατής μαθαίνει καλύτερα τον εσωτερικό της κόσμο και γνωρίζει κάποια σημαντικά κομμάτια του παρελθόντος της, τα οποία την ώθησαν να κάνει πράξη αυτό που τόσο καιρό ήθελε κρυφά, αλλά παράλληλα, φοβόταν και να κάνει.

Η σειρά πραγματικά, είναι ένα αληθινό διαμαντάκι στην πλατφόρμα του Netflix. Σε ταξιδεύει σε μιαν άλλη εποχή και σε κάνει να δεις την πλευρά του δολοφόνου.

Η σκηνοθεσία είναι άψογη, καθώς και η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας. Πραγματικά, αξίζει να αφιερώσεις ελάχιστο χρόνο για να την παρακολουθήσεις, καθώς είναι πολύ λίγων επεισοδίων.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο