Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Το θρίλερ που θα σε κάνει να αμφιβάλλεις μέχρι το τέλος

Το Κάταγμα

Το θρίλερ που θα σε κάνει να αμφιβάλλεις μέχρι το τέλος

[ad.mob]

Από το τρέιλερ καταλαβαίνεις πως πρόκειται να παρακολουθήσεις ένα θρίλερ που είναι αρκετά καλό και θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ.

Ένας πατέρας, πηγαίνοντας μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη τους να γιορτάσουν τις Ευχαριστίες στους γονείς της, θα αντιμετωπίσει τον χειρότερο εφιάλτη που είχε ποτέ ονειρευτεί. Σε μία στάση σε ένα βενζινάδικο στην εθνική οδό, η μικρή Πέρι θα χτυπήσει το χέρι της και θα αναγκαστούν να τη μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί, μετά από πολύ ώρα, θα τους αναλάβει ένας γιατρό με τη νοσηλευτική ομάδα του, λέγοντάς τους πως η μικρή, μάλλον έχει κάταγμα στο χέρι, αλλά καλό θα ήταν να κάνει μία αξονική να δουν καλύτερα τι συμβαίνει.

Η τελευταία φορά που βλέπει τη γυναίκα του και την κόρη τους, είναι λίγο πριν μπουν στο ασανσέρ, για να κατέβουν στο υπόγειο. Οι ώρες περνούν κι ενώ δεν εμφανίζονται, ρωτά στην υποδοχή τι συμβαίνει κι εκεί θα τον ενημερώσουν, πως δεν έχει περάσει καμία ασθενής με το όνομα της κόρης του. Καθώς αρχίζει να βγαίνει εκτός εαυτού, θα πρέπει να συγκεντρωθεί και να αναζητήσει την οικογένειά του, όταν το νοσοκομείο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάτι του κρύβει.

Με μεγάλη αγωνία, η ταινία αυτή, δεν είναι κάτι από τα συνηθισμένα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας σκηνής, θα αμφιβάλλεις για τα πάντα και θα αναρωτιέσαι διαρκώς, μήπως σου έχει ξεφύγει κάτι. Το ευχάριστο είναι, ότι στο τέλος ο σκηνοθέτης, μας τα ξεδιαλύνει όλα.

Ένα θρίλερ μυστηρίου του 2019, που σίγουρα πρέπει να παρακολουθήσεις, αν αγαπάς αυτό το είδος.

Με μεγάλη αγωνία, η ταινία αυτή, δεν είναι κάτι από τα συνηθισμένα.

[ad.mob]

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο