Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Αξιόλογο ψυχολογικό θρίλερ με πρωτότυπο σενάριο

Το Παιχνίδι Του Τζέραλντ

Αξιόλογο ψυχολογικό θρίλερ με πρωτότυπο σενάριο

[ad.mob]

Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις δει αρκετές βλακείες που έχουν πάρει σάρκα και οστά στην οθόνη, βασισμένες στα βιβλία του Στίβεν Κινγκ, έρχεται το παιχνίδι του Τζέραλντ να σου ανατρέψει τις απόψεις.

Και εδώ να εξηγήσουμε λίγο τι εννοούμε. Τα βιβλία του Στίβεν Κινγκ, είναι τα απόλυτα βιβλία θρίλερ, κατά κοινή ομολογία. Τις περισσότερες φορές όμως που του τα έκαναν ταινία, του τα έκαναν μαντάρα. Πιο πρόσφατα παραδείγματα, είναι το “Στα Ψηλά Χορτάρια” και το “1922/’. Κυριολεκτικά οι ταινίες δεν βλέπονται και ειδικά μετά την πρώτη, μπορεί να καταλήξεις και σε… ψυχολόγο!

Εδώ όμως, ευτυχώς, δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι τέτοιο. Το Παιχνίδι Του Τζέραλντ, είναι ένα θρίλερ σφιχτό, πρωτότυπο, με πολλές ανατριχιαστικές σκηνέςn και μεγάλη αγωνία.

Η Τζες και ο μεγαλύτερος σε ηλικία σύζυγός της, πηγαίνουν στο εξοχικό τους, με σκοπό να περάσουν ένα διήμερο για να αναθερμάνουν τη σεξουαλική τους ζωή, η οποία έχει πάει περίπατο. Μόλις φτάνουν, μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό χωρίς να χάνουν χρόνο. Ο Τζέραλντ, προτείνει στη γυναίκα του να τη δέσει στο κρεβάτι με τις αυθεντικές, αστυνομικές χειροπέδες που έχει φέρει μαζί του, αφού πρώτα έχει πάρει το… μπλε χαπάκι για καλύτερες επιδόσεις. Χωρίς να προλάβουν να κάνουν τίποτα, ο Τζέραλντ παθαίνει έμφραγμα κι εκείνη μένει δεμένη στο κρεβάτι, αβοήθητη και μόνη. Θα πρέπει να τα βγάλει μέρες ολόκληρες πέρα με τη μοναξιά, τη φαντασία και τους εφιάλτες της, αλλά και με ένα άγριο πεινασμένο σκυλί που εισέβαλε στο σπίτι…

Να ενημερώσουμε κάτι τελευταίο, πως η ταινία διαθέτει κάποιες σκληρές εικόνες. Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να τις αντέξετε, τότε είναι μία πολύ καλή επιλογή για ψυχολογικό θρίλερ.

[ad.mob]

Το Παιχνίδι Του Τζέραλντ, είναι ένα θρίλερ σφιχτό, πρωτότυπο, με πολλές ανατριχιαστικές σκηνέςn και μεγάλη αγωνία

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο