Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Είναι δύσκολα τα καλοκαίρια στη Ραβέννα!

Τρία Μέτρα Πάνω Από Τον Ουρανό

Είναι δύσκολα τα καλοκαίρια στη Ραβέννα!

[ad.mob]

Είναι δύσκολο να είσαι 18, πόσο μάλλον να είναι καλοκαίρι και να ζεις σε μία παραθαλάσσια πόλη της Ιταλίας, τη Ραβέννα.

Η Σάμερ, είναι μία κοπέλα που ζει τα δικά της δράματα στην οικογένεια και φοβάται να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ο Άλε, προέρχεται εξίσου από μια προβληματική οικογένεια και δεν τον ενδιαφέρουν οι μόνιμες σχέσεις, παρά μόνο να περνάει καλά.

Οι συμπρωταγωνιστές τους, Σοφία και Ντάριο, της ίδιας ηλικίας, είναι οι καλύτεροι τους φίλοι, και καταφέρνουν και οι ίδιοι να χτίσουν μία γερή φιλία ανάμεσά τους, η οποία δεν εξελίχθηκε ποτέ μέχρι στιγμής ερωτικά διότι η Σοφία είναι ομοφυλόφιλη. Να μην ξεχάσουμε φυσικά και τον λίγο προβληματικούλη Έντο, ο οποίος είναι αιώνια ερωτευμένος με την κολλητή του.

Φυσικά έχουμε και τους γονείς του Άλε, καθώς και της Σάμερ, αλλά και τη μικρότερη αδερφή της Μπλου, η οποία από παιδάκι, περνά σταδιακά στην εφηβεία. 

Όλο αυτό το μάτσο χαρακτήρες και οι ιστορίες τους, συντελούν στη δημιουργία μιας μοντέρνας και ενδιαφέρουσας σαπουνόπερας

[ad.mob]

Όλο αυτό το μάτσο χαρακτήρες και οι ιστορίες τους, συντελούν στη δημιουργία μιας μοντέρνας και ενδιαφέρουσας σαπουνόπερας, η οποία δεν θα σε κάνει να βαρεθείς, γιατί οι εξελίξεις της υπόθεσης τρέχουν γρήγορα και πολλές φορές δεν είναι καθόλου αναμενόμενες.

Αν και τα σκηνικά δεν έχουν να πουν κάτι το ιδιαίτερο, λόγω της τοποθεσίας που γυρίζεται η σειρά, σε ταξιδεύουν σε ένα μαγικό, καυτό καλοκαίρι όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Το “Τρία Μέτρα Πάνω Από Τον Ουρανό”, είναι σίγουρα μία πάρα πολύ καλή επιλογή αν θες να παρακολουθήσεις κάτι χαλαρό και βαλμένο μέσα από τη ζωή, χωρίς περίσσιες φιοριτούρες.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο