Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η Τέλεια Ληστεία: δείτε τις οντισιόν των πρωταγωνιστών

Vikings S06: πότε θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο μέρος και πως θα εξελιχθεί η πλοκή

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι πρωταγωνιστές της Τέλειας Ληστείας κέρδισαν τους δημιουργούς; 

Αναμφισβήτητα, είναι πραγματικά ταλέντα και διαλεγμένοι ένας-ένας. Τι είδε όμως η παραγωγή σε αυτούς στην αρχή και τους διάλεξε για να γίνουν οι αγαπημένοι ληστές της οθόνης; η απάντηση, βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

[ad.mob]

Οι Βίκινγκς, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έκτη σεζόν, η οποία είχε ήδη μεγάλες δόσεις δράσης και θλίψης στο πρώτο της μέρος, καθώς η θρυλική Λάγκερθα πέθανε, από το Χβίτσερκ, ο οποίος έβλεπε παραισθήσεις. Τι μπορούμε όμως να περιμένουμε από το δεύτερο μέρος, το οποίο δυστυχώς, θα είναι και το φινάλε της σειράς;

Για να μάθουμε τί συνέβη τελικά στο Μπιορν, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμη, καθώς δεν έχει οριστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το δεύτερο μέρος, αλλά, σύμφωνα με το μοτίβο των προηγούμενων σεζόν, τα υπόλοιπα επεισόδια πιθανότατα θα φτάσουν στα τέλη του 2020.

Ο Μπιορν , είναι μάλλον νεκρός και ο Ούμπε μαζί με την Τόρβι, βρίσκονται στην Ισλανδία, αναζητώντας τον Φλόκι. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε πως θα εξελιχθεί η πλοκή, το σίγουρο όμως είναι, ότι οι μεγαλύτερες απορίες μας θα λυθούν: είναι ο Μπιορν ακόμα ζωντανός, τι συνέβη στον Φλόκι και ποιος θα πάρει το θρόνο του Κάτεγκατ;

[ad.mob]

Η Τέλεια Ληστεία: δείτε τις οντισιόν των πρωταγωνιστών

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι πρωταγωνιστές της Τέλειας Ληστείας κέρδισαν τους δημιουργούς; 

Αναμφισβήτητα, είναι πραγματικά ταλέντα και διαλεγμένοι ένας-ένας. Τι είδε όμως η 

παραγωγή σε αυτούς στην αρχή και τους διάλεξε για να γίνουν οι αγαπημένοι ληστές της οθόνης; η απάντηση, βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

[
Διαδώστε το άρθρο