Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Το καστ της Τέλειας Ληστείας σε άλλες παραγωγές του Netflix

Η Τέλεια Ληστεία

Το καστ, σε άλλες παραγωγές του Netflix

Αν αγαπάτε Τέλεια Ληστεία και έχετε τελειώσει όλες τις σεζόν, ίσως θα θέλατε να παρακολουθήσετε και κάπου αλλού τα μέλη του καστ. Το Netflix, έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη, που βασίζεται στα αστέρια της Τέλειας Ληστείας.

Παρακάτω, συντάξαμε μια λίστα, που θα σας βοηθήσει να βρείτε και να παρακολουθήσετε και αλλού, όλους τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές.

Μια Ιδιαίτερη Ιστορία

Ο Paco Tous, (Μόσχα) έχει ένα μικρό ρόλο σε αυτήν την ρατσιστική κωμωδία. Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από μια ομάδα Αφρικανών μεταναστών που εμφανίζονται σε ένα μικρό ισπανικό χωριό.

Παρ' Όλα Αυτά

Η Belén Cuesta (Χούλια), παίζει μια από τις τέσσερις ενήλικες αδελφές της κωμικής ταινίας, που προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια για τις ταυτότητες των πατέρων τους. Πρωταγωιστεί επίσης η Blanca Suárez (Λίδια) από τη σειρά “Οι Τηλεφωνήτριες”.

Η Οφθαλμαπάτη

Ο Αλβάρο Μόρτε (καθηγητής), εμφανίζεται σε αυτήν την ταινία Sci-Fi, που αναφέρεται σε μια καταιγίδα που προκαλεί το άνοιγμα του χωροχρόνου και επιτρέπει την πιθανότητα αποφυγής μιας δολοφονίας που έλαβε χώρα 25 χρόνια πριν.

Ελίτ

Ο Jamie Lorente (Ντένβερ), η María Pedraza (Άλισον Πάρκερ) και ο Miguel Herrán (Ριο), εμφανίζονται σε αυτή την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά. Και οι τρεις ρόλοι είναι ζωτικής σημασίας για όλη τη δράση της πρώτης σεζόν.

Ο Σιδεράς Και Ο Διάβολος

Η Itziar Ituño (Λισαβόνα), εμφανίζεται σε αυτήν την ταινία τρόμου και φαντασίας, που είναι προσαρμογή ενός παραδοσιακού παραμυθιού. Ένας σιδεράς του χωριού, πολεμά με τον διάβολο για να σώσει ένα μικρό παιδί.

Πόλη Στα Όπλα

Ο Jaime Lorente (Ντένβερ) και ο Paco Tous (Μόσχα) παίζουν ξανά πατέρα και γιο σε αυτη τη γκανγκεστερική ταινία, που διαδραματίζεται στη Βαρκελώνη του 1920.

Locked Up

Αυτή η σειρά, δεν είναι Netflix original, αλλά είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα. Δημιουργήθηκε από τον Álex Pina, τον δημιουργό της Τέλειας Ληστείας και πρωταγωνιστούν οι Alba Flores (Ναϊρόμπι) και Najwa Nimri (Αλίσια Σιέρρα) ως φυλακισμένες.

Πακίτα Σάλας

Μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές της ισπανικής τηλεόρασης, που πρωταγωνιστεί η Belén Cuesta (Χούλια). Ακόμη, η Úrsula Corberó (Τόκιο) κάνει κι αυτή ένα πέρασμα από τη σάτιρα.

Το Ατέλειωτο Χαντάκι

Η Belén Cuesta (Χούλια), δικαίως κέρδισε ένα βραβείο Goya για την ερμηνεία της, σαν σύζυγος ενός άνδρα που αναγκάστηκε να κρυφτεί στο σπίτι τους για πάνω από 30 χρόνια, μετά από τον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας.

Η Κληρονομιά Των Οστών

Ταινία με κεντρικό θέμα μια μυστηριώδη δολοφονία. Συμμετέχει και ο Paco Tous (Μόσχα) σε ένα μικρό ρόλο.

Η Σιωπή Του Βάλτου

Ο Pedro Alonso (Μπερλίν), πρωταγωνιστεί σε αυτό το θρίλερ.  Ένας συγγραφέας εγκληματικών μυθιστορημάτων, περιπλέκει τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα.

Το Δέντρο Του Αίματος

Η Úrsula Corberó (Τόκιο), πρωταγωνιστεί σε αυτή την ταινία. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, που αναζητά τις οικογενειακές του ρίζες. Ακόμη, εμφανίζεται και η Najwa Nimri (Αλίσια Σιέρρα).

Toy Boy

Η María Pedraza (Άλισον Πάρκερ), πρωταγωνιστεί σε αυτό το ερωτικό θρίλερ που αφορά έναν στριπτιζέζ που προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά του μετά από μια εσφαλμένη καταδίκη για ανθρωποκτονία.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο