Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι τέλειοι κακοί της Τέλειας Ληστείας

Η Τέλεια Ληστεία

οι τέλειοι κακοί της σειράς

Οι περισσότεροι φαν της σούπερ επιτυχημένης σειράς, είμαστε ταυτισμένοι με χαρακτήρες που είναι πιο ήπιοι, όπως ο Καθηγητής, η Ναϊρόμπι, ο Ελσίνκι κι ο Ρίο.

Δεν μπορούμε όμως να μην παραδεχτούμε ότι Η Τέλεια Ληστεία, έχει καταφέρει να αναδείξει με περίτεχνο τρόπο και μια χούφτα “κακούς”, που πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ θα ζήλευαν.

Ξεχάστε  λοιπόν τους καλούς και πάμε να δούμε λεπτομερώς τους κακούς της παρέας, οι οποίοι είναι κι αυτοί τέλειοι, με τον τρόπο τους.

Μπερλίν / Αντρές Ντε Φονογιόσα

Οπλισμένος με καλούς τρόπους, πάντα κοίταζε αφ’ υψηλού την υπόλοιπη ομάδα. Αρκετά εύθυμος χαρακτήρας, με όσους ακολουθούν τις εντολές του. Αδερφός του καθηγητή κι ο εξ’ ορισμού λατίνος εραστής, καθώς και ο αρχηγός της πρώτης ληστείας, ο οποίος έπασχε από μια ανίατη ασθένεια που τον σκότωνε αργά και βασανιστικά. Λίγο πριν την έξοδο από το Νομισματοκοπείο, σκοτώνεται με ηρωικό τρόπο, για να μπορέσουν οι υπόλοιποι να αποδράσουν.

Παλέρμο / Μαρτίν Μπερότε

Ο Παλέρμο είναι αυτός που εμπνεύστηκε το σχέδιο εισβολής στην Τράπεζα της Ισπανίας. Κολλητός φίλος του Μπερλίν και αιώνια ερωτευμένος μαζί του. Είναι ικανός για όλα, αν δεν είναι στα χέρια του ο ηγετικός ρόλος. Παθιασμένος μέχρι τελικής πτώσης με το σχέδιο καθώς και θαρραλέος και ικανός.

Αλίθια Σιέρρα

Πρώην συμφοιτήτρια της Ρακέλ και νυν υπεύθυνη της υπόθεσης της ληστείας στην τράπεζα της Ισπανίας. Πανέξυπνη, ειρωνική και συμφεροντολόγα, δε διστάζει ποτέ να πει την αλήθεια, όσο ωμή κι αν είναι. Χωρίς να λογαριάζει τίποτα και έχοντας μεγάλες ικανότητες, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τη δική της προσωπική έρευνα για τον εντοπισμό του καθηγητή, η οποία στο τέλος της τέταρτης σεζόν, στέφεται με επιτυχία.

Θέσαρ Γανδία

Αδίστακτος, τελειομανής, άρτια εκπαιδευμένος και με δολοφονικές τάσεις, ο Γανδία, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θα πει καθήκον. Αν και είναι μόνο ένας, καταφέρνει να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας πονοκέφαλο στους ληστές για το πως θα τον αποδυναμώσουν. Είναι αυτός που παίρνει τη ζωή της Ναϊρόμπι, χωρίς κανένα δισταγμό. 

Αρτούρο Ρομάν

Κακό δεν μπορείς να τον πεις 100%, μάλλον πανηλίθιο και γλοιώδη. Ο Αρτουρίτο, έχει καταφέρει να είναι συνέχεια μέσα στα πόδια των ληστών και να δημιουργεί αλλεπάλληλους μπελάδες. Πρωην εραστής της Στοκχόλμης και πατέρας του παιδιού της, πλέον ζει ολομόναχος, αφού η γυναίκα του τον παράτησε, κάνοντας “σεμινάρια ψυχολογίας”, επειδή νιώθει ήρωας. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε, ότι είναι και κομμάτι ανώμαλος, καθ’ ότι δε δίστασε να ναρκώσει και να βιάσει μια κοπέλα εν μέσω της δεύτερης ληστείας. 

Άρθρα για την Τέλεια Ληστεία:

Διαδώστε το άρθρο