Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι καλύτερες ισπανικές σειρές

Netflix

οι καλύτερες ισπανικές σειρές

Η γειτονική Ισπανία, έχει αποδείξει περίτρανα πως ότι βγάζει σε σειρές είναι αξιόλογο, τόσο σε σενάριο, όσο και σε υποκριτική αλλά και σκηνοθεσία.

Παρακάτω, θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες ισπανικές σειρές του Netflix. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει, για να την παρακολουθήσετε μονορούφι, αφού μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε με τις υπέροχες αυτές σειρές.

[ad.mob]

Οι Τηλεφωνήτριες

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή τεσσάρων γυναικών λίγο πριν το οικονομικό κραχ του 1929 κ μέχρι τις αρχές του Εμφυλίου Πολέμου. Δουλεύοντας ως τηλεφωνήτριες στην πρώτη μεγάλη τηλεφωνική εταιρεία της Μαδρίτης γνωρίζουν φιλίες, έρωτα, συνωμοσίες, απιστίες, ψέματα, προδοσίες, ακόμη και…φόνους.

Ελίτ

Έπειτα από έναν σεισμό που κατέστρεψε το σχολείο τους, τρεις μαθητές της εργατικής τάξης κερδίζουν υποτροφία για το Las Encinas, ένα διεθνές ιδιωτικό σχολείο, στο οποίοι πηγαίνουν οι πιο πλούσιοι μαθητές. Η συνύπαρξη των τριών νέων μαθητών, με τους υπόλοιπους θα αποδειχθεί δυναμίτης, με αποκορύφωμα την δολοφονία μίας μαθήτριας.

[ad.mob]

Gran Hotel

Το Grand Hotel είναι υπαρκτό ξενοδοχείο και πολλές από τις ιστορίες του σεναρίου είναι εμπνευσμένες από τα όσα έχουν ακουστεί για αυτό και τις μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν από εκεί. Όλα ξεκινούν όταν ο Χούλιο μαθαίνει ότι η αδελφή του που δούλευε στο ξενοδοχείο, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και πιάνει δουλειά εκεί προκειμένου να μάθει τι συνέβη. Το Gran Hotel γυρίστηκε στο Palacio de la Magdalena στο Santander και η σειρά έχει συνολικά 3 σεζόν. Πρωταγωνιστούν πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί της Ισπανίας, όπως ο Yon Gonzalez, η Amaia Salamanca, η Adriana Ozores και ο Pedro Alonso.

Αν Δεν Σε Είχα Γνωρίσει

Ένας ευτυχισμένος άντρας, χάνει την οικογένειά του σε τραγικό δυστύχημα. Στην αποκορύφωση του προσωπικού του δράματος, γνωρίζει μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει το τρόπο να αλλάξει τη μοίρα του, αρκεί να δεχτεί να ταξιδέψει και να επιλέξει ανάμεσα σε παράλληλα σύμπαντα, διαφορετικά από την τραγική κατάληξη που ζει.

[ad.text]

Εν Καιρώ Πολέμου

Στην ισπανική πόλη Μελίγια του Μαρόκου, κατά τη διάρκεια του πολέμου της δεκαετίας του 1920, κάποιες εθελόντριες νοσηλεύτριες χωρίς εμπειρία, προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή. Οι κακουχίες του πολέμου και οι δυσκολίες στο νοσοκομείο όμως, δε θα σταθούν εμπόδιο στις δυνατές φιλίες και τους παθιασμένους έρωτες που θα δημιουργηθούν.

[ad.banner]

Ταραγμένα Νερά

Ένα απίθανο πλοίο που κάνει υπερατλαντικά ταξίδια, γεμάτο επιβάτες, ταξιδεύει από την Ευρώπη στη Νότια Αμερική αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Δύο αδελφές, η Καρολίνα (Αλεχάνδρα Ονιέβα) και η Εύα (Ιβάνα Μπακέρο), μπορεί να είναι αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά είναι αχώριστες. Ένας γοητευτικός αστυνομικός, ο Νικολάς Σάλα (Γιον Κορταχαρένα), ένας άνθρωπος που η μοίρα του τον έστειλε στο λάθος σημείο. Ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί: ο φόνος ενός επιβάτη, το όνομα του οποίου δεν υπάρχει στη λίστα επιβατών και κανένας δεν τον θυμάται. Έρωτες, ίντριγκες και πολλά ψέματα… σε ένα πλοίο κάθε καμπίνα του οποίου κρύβει μια ιστορία και ένα σκοτεινό μυστικό. Μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: ο δολοφόνος δεν θα μπορέσει να φύγει απ’ το πλοίο.

Locked Up

Μια νεαρή γυναίκα, η Macarena Ferreiro, κατηγορείται για 4 φορολογικά εγκλήματα μεγάλων χρηματικών ποσών, τα οποία διέπραξε εξαιτίας της αφέλειας της, υποκινούμενη από τον έρωτα της για το αφεντικό της. Έχοντας λοιπόν τον κίνδυνο να κατηγορηθεί για 7 χρόνια φυλάκισης, η Macarena καλείται να αντιμετωπίσει το συναισθηματικό σοκ το να βρίσκεσαι από την μια μέρα στην άλλη μέσα στην φυλακή από λάθος επιλογές και αποφάσεις, όπως και να μάθει να ζει πίσω από τα κάγκελα στην περίπτωση που δεν δικαιωθεί. Το θέμα της επιβίωσης μέσα στην φυλακή οξύνεται για την ίδια, καθώς θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι οι σχέσεις μεταξύ των κρατούμενων είναι αρκετά περίπλοκη και ότι όλα εκεί έχουν ένα κόστος. Παράλληλα, η οικογένεια της προκείμενου να μπορέσει να πληρώσει το μεγάλο ποσό που απαιτείται για την εγγύηση της, εμπλέκεται σε ένα ανθρωποκυνηγητό με έναν φίλο μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης κρατούμενης της Zulema, γεγονός που θα δημιουργήσει εντάσεις και στην Macarena μέσα στην φυλακή και θα την φέρει αντιμέτωπη ακόμη και με την ίδια της την ζωή.

[ad.mob]

Η Τέλεια Ληστεία

Η τελειότερη οργάνωση ληστείας, ξεκινά από οκτώ ληστές που κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορώντας κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Ισπανού ζωγράφου Salvador Dalí, οι ληστές θέλοντας να αποφύγουν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους αλλά και άλλων, χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα. Υπεύθυνος για το πανέξυπνο και προσεκτικά μελετημένο σχέδιο της ληστείας είναι όπως ονομάζεται, ο «Καθηγητής», ο οποίος κινεί τα νήματα από ένα μυστικό κρησφύγετο. Το κτίριο φυσικά περικυκλώνεται από αστυνομία και όχι μόνο, καθώς μία εκ των ομήρων είναι κόρη πρέσβη. Πρόσωπα και καταστάσεις περιπλέκονται, οι πρωταγωνιστές είναι αρκετοί και κάθε λεπτό που περνά είναι αρκετά σημαντικό. Τα πράγματα δεν παίρνουν πάντα την τροπή που θέλουν ή έχει μελετήσει ο “Καθηγητής”.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο