Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι καλύτερες κορεάτικες σειρές

Netflix

Αυτές είναι οι καλύτερες κορεάτικες σειρές

Το Netflix, διαθέτει στον κατάλογό του εκατοντάδες σειρές και ταινίες. Τελευταία όμως, ο κόσμος δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο κορεάτικο περιεχόμενο. Υπάρχουν κάποιες πολύ αξιόλογες επιλογές, προέλευσης Νότιας Κορέας, με κύριο κοινό τους χαρακτηριστικό, ότι είναι καλογυρισμένες.

Παρακάτω, συλλέξαμε τις καλύτερες κορεάτικες σειρές που μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα του Netflix και σας τις παρουσιάζουμε, για να επιλέξετε εσείς ποιά σας ταιριάζει. 

Το Βασίλειο

Το Βασίλειο, ακολουθεί ένα μολυσμένο βασιλιά, με την αρρώστια των “νεκροζώντανων”. Ο πρίγκηπας, είναι η μόνη ελπίδα να σωθεί το βασίλειο από το σκοτάδι που το έχει τυλίξει, τόσο από τις ορδές αυτών που διψούν για αίμα, όσο και από το κοινωνικό σκοτάδι της εποχής.

Το Παιχνίδι Του Καλαμαριού

Σε έναν κόσμο που ποδοπατάει ανελέητα όσους δεν έχουν την τύχη ή την ικανότητα να επιβιώσουν στις απαιτητικές κοινωνίες που ζούμε, κάποιος πλησιάζει όσους βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο απελπισίας, επιδιώκοντας μέσα από ένα χαζό παιχνίδι, να τους παρασύρει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, μια δεύτερη ευκαιρία να πάρουν την ζωή τους από την αρχή. Μέσα σε μυστικές, άκρως απόρρητες και πολύ καλά οργανωμένες εγκαταστάσεις, η «τράπουλα» της επιτυχίας και της επιβίωσης ανακατεύεται και μοιράζεται ξανά στους παίχτες, παίζοντας όλοι μαζί σε έξι φαινομενικά αθώα παιδικά παιχνίδια. Οι μετωπικές συγκρούσεις προσωπικοτήτων που παλεύουν να επιβιώσουν, ξετυλίγουν προσωπικά δράματα σε ένα αφήγημα που αναδεικνύει τις πραγματικές αξίες της ζωής.

[ad.mob]

Προσγείωση Στον Έρωτα

Εξαιτίας ενός ατυχήματος με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, μια κληρονόμος από τη Νότια Κορέα προσγειώνεται στη Βόρεια Κορέα – και στη ζωή ενός φαντάρου που τη βοηθά να κρυφτεί.

Η Πρώτη Πρώτη Μου Αγάπη

Για διάφορους προσωπικούς λόγους, κάποιοι από τους φίλους του Γιουν Τε-Ο, μετακομίζουν στο σπίτι του και βιώνουν όλοι μαζί τον έρωτα, τη φιλία και άλλα συναισθήματα.

[ad.mob]

Σοκολάτα: Η Γεύση Του Έρωτα

Τους ενώνουν κάποια καθοριστικά γεύματα στο παρελθόν και στο παρόν. Ένας γιατρός και μια σεφ ξαναβρίσκονται όταν ξεκινούν να δουλεύουν σε ένα κέντρο περίθαλψης.

Mr. Sunshine

Ένας νεαρός Κορεάτης που πάει στις ΗΠΑ το 1871, έτος εξόρμησης των ΗΠΑ στην Κορέα, επιστρέφει αργότερα στην πατρίδα του και ερωτεύεται μια αριστοκράτισσα.

[ad.mob]

Μια Ανοιξιάτικη Βραδιά

Όταν η Λι Τζέονγκ-ιν γνωρίζει τον Γιου Τζι-χο, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει. Ίσως, βέβαια, να φταίει και η άνοιξη, που κάνει τα πάντα να δείχνουν πιθανά.

Η Τρυφερή Πλευρά Του Βασιλιά

Ο νεαρός πρίγκιπας φεύγει από τη ζωή και η κρυφή για τον κόσμο δίδυμη αδερφή του, ενώ ήταν χρόνια χαμένη, παίρνει τη θέση του πρίγκιπα, ζώντας μία ζωή μεταμφιεσμένη υποδυόμενη εκείνον. Μεγαλώνοντας, η πριγκίπισσα, θα δεθεί μοιραία με το δάσκαλό της και καθώς η αγάπη και η στοργή θα ανθίζει μεταξύ τους και τα συναισθήματα θα βαθαίνουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πεπρωμένο που δεν μπορούν να αποφύγουν. 

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο