Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι καλύτερες κορεάτικες ταινίες του Netflix

Οι καλύτερες κορεάτικες ταινίες

για να παρακολουθήσεις στο Netflix

Οι κορεατικές ταινίες, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, για τις πρωτότυπες και φανταστικές πλοκές τους.

Για να μην χυθείτε στον ωκεανό του Netflix ψάχνοντας για τις καλύτερες, παρακάτω, σας έχουμε όλους τους τίτλους με μία μικρή περίληψη, των καλύτερων κορεάτικων ταινιών της πλατφόρμας.

[ad.mob]

Στη Συχνότητα Του Έρωτα

Το 1994, κατά τη διάρκεια της κρίσης του ΔΝΤ, δύο νέοι συναντιούνται, ενώ ανταλλάσσουν ιστορίες σε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα. Ερωτεύονται, αλλά δεν φαίνεται να ταιριάζουν.

Ψυχοκίνηση

Αφού ήπιε νερό σε μια ορεινή πηγή, ένας φύλακας τράπεζας, αποκτά τηλεκινητικές δυνάμεις, τις οποίες πρέπει να χρησιμοποιήσει για να σώσει την αποξενωμένη κόρη του, που κινδυνεύει να χάσει όλα αυτά που δίνουν νόημα στη ζωή της.

[ad.mob]

Συνειδητά Όνειρα

Ένας δημοσιογράφος, προσπαθεί να εντοπίσει τον γιο του, που έπεσε θύμα απαγωγής πριν από τρία χρόνια. Με τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ και ενός ψυχιάτρου, θα χρησιμοποιήσει συνειδητά όνειρα για να τον βρει.

Θα Γίνει Της... Κορέας

Το 1986, έφηβοι κορεάτικης καταγωγής, γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο εξωτερικό, κάνουν μί κατασκήνωση στη Σεούλ, για να γνωρίσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά.

[ad.mob]

Η Νύχτα Των Αναμνήσεων

Όταν ο αδερφός του, επιστρέφει φαινομενικά ένας άλλος άνθρωπος, χωρίς να θυμάται τίποτα για τις τελευταίες 19 ημέρες, ο Τζιν-Σεόκ, ψάχνει να βρει τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από την απαγωγή.

Ο Βασιλιάς Των Ναρκωτικών

Με έδρα το Μπουσάν της Νότιας Κορέας κατά τη δεκαετία του 1970, ο Λι Ντο-Σαμ, χτίζει μια αυτοκρατορία λαθρεμπορίου ναρκωτικών, ενώ ο εισαγγελέας Κίμ Ιν-Γκόο προσπαθεί να τον ρίξει.

Ατσάλινη Βροχή

Ένα πραξικόπημα στη Βόρεια Κορέα, αναγκάζει έναν πράκτορα να διαφύγει στο Νότο, μαζί με τον τραυματισμένο ηγέτη της χώρας. Ενώ κυνηγούν και τους δύο από τον Βορρά, ο πράκτορας πρέπει να συνεργαστεί με τους Νοτιοκορεάτες για να σταματήσει τον πυρηνικό πόλεμο.

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο