Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι καλύτερες σειρές θρίλερ του Netflix

Netflix

Οι καλύτερες σειρές θρίλερ της πλατφόρμας

Ένας  μοναδικός τρόπος για να καταπολεμήσουμε την καθημερινότητα και τα αρνητικά μας συναισθήματα, είναι να βυθιστούμε στην οθόνη μας και στις σειρές θρίλερ! Σκοτεινές σειρές, με πολύ καλές κριτικές και ανόθευτο μυστήριο και τρόμος, που σου προσφέρει μόνο το Netflix και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις. Διάλεξε λοιπόν από την παρακάτω λίστα, αυτό που νομίζεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα και κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

[ad.mob]

You

Ο Τζο, είναι ένας ήσυχος υπάλληλος βιβλιοπωλείου που ζει μια βαρετή και φυσιολογική ζωή ψάχνοντας να βρει την αληθινή αγάπη. Και τη βρίσκει κι όλα είναι υπέροχα. Τι γίνεται όμως όταν θα αρχίσει να εισβάλλει στις ζωές των άλλων και θα αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα; μέχρι που μπορεί να φτάσει για να τον αγαπήσουν πραγματικά;

White Lines

Ένας διάσημος DJ από το Μάντσεστερ εξαφανίζεται 20 χρόνια πριν, στο ισπανικό νησί Ίμπιζα. Σήμερα, ανακαλύπτεται το νεκρό του σώμα και η αδερφή του ταξιδεύει στην Ίμπιζα για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη δύο δεκαετίες νωρίτερα.

[ad.mob]

Μέσα Στη Νύχτα

Ο ήλιος ξεκινά να σκοτώνει ανεξήγητα τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα επικίνδυνο συμπαντικό γεγονός συμβαίνει. Οι επιβάτες και το πλήρωμα μιας νυχτερινής πτήσης από Βρυξέλλες, ενώ δέχονται αεροπειρατεία, προσπαθούν να προλάβουν τον ήλιο και να πετάξουν δυτικά, στην ασφάλεια της σκοτεινής νύχτας.

Όζαρκ

Οι Byrdes και τα έφηβα παιδιά τους, Charlotte και Jonah, είναι για όλους μια συνηθισμένη, κανονική οικογένεια. Η δουλειά του Marty ωστόσο, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Σαν οικονομικός σύμβουλος, πρέπει να ξεπλύνει 500 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε πέντε χρόνια κι έτσι αναγκάζεται να πάρει την οικογένειά του και να φύγουν. Από τους ουρανοξύστες του Σικάγο, θα βρεθούν στο χαλαρό Όζαρκ του Μισούρι.

[ad.mob]

Zoo

Βίαιες επιθέσεις ζώων εναντίον ανθρώπων, συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Ο Jackson Oz, ένας Αμερικανός ζωολόγος, αρχίζει να παρατηρεί την παράξενη συμπεριφορά των ζώων και αναγκάζεται να λύσει το πρόβλημα πριν αυτές οι επιθέσεις γίνουν πιο συντονισμένες και άγριες.

Σκοτάδι

Το Winden της Γερμανίας είναι μια φαινομενικά ήρεμη και συνηθισμένη πόλη, έως ότου παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται και άγνωστοι καταφθάνουν. Τέσσερις οικογένειες αρχίζουν να αμφισβητούν τους δεσμούς τους, καθώς ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα, σε μια ιστορία τριών γενεών, όπου το παρελθόν επηρεάζει το μέλλον και το μέλλον αλλάζει το παρελθόν.

Stranger Things

Το Stranger Things βρίσκεται στη φανταστική αγροτική πόλη Hawkins της Ιντιάνα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το κοντινό εθνικό εργαστήριο Hawkins φαινομενικά εκτελεί επιστημονική έρευνα για το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά κρυφά πραγματοποιεί πειράματα σε παραφυσικά και υπερφυσικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιλαμβάνουν υποκείμενα ανθρώπινων τεστ.

Breaking Bad

Ο Walter White είναι ένας καθηγητής σε σχολείο ο οποίος μαθαίνει ότι πάσχει από μη εγχειρήσιμο καρκίνο. Για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον για την οικογένειά του, μπαίνει στην παρανομία και γίνεται παραγωγός μεθαδόνης.

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο