Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι καλύτερες σειρές μυστηρίου

Netflix

Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές μυστηρίου

Είστε έτοιμοι να αφήσετε το μυαλό σας να ταξιδέψει μακρυά από τα έμπειρα  χέρια σκηνοθετών και σεναριογράφων που πραγματικά αξίζουν; Το Netflix γνωρίζει πολύ τον τρόπο που θα μας μυήσει στο μυστήριο, είναι γεγονός. Κι αυτά τα παρακάτω παραδείγματα, είναι η αφρόκρεμα των σειρών που διαθέτει η πλατφόρμα, για να σας βάλουν σε πολλές σκέψεις.

Μέσα Στη Νύχτα

Ο ήλιος ξεκινά να σκοτώνει ανεξήγητα τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα επικίνδυνο συμπαντικό γεγονός συμβαίνει. Οι επιβάτες και το πλήρωμα μιας νυχτερινής πτήσης από Βρυξέλλες, ενώ δέχονται αεροπειρατεία, προσπαθούν να προλάβουν τον ήλιο και να πετάξουν δυτικά, στην ασφάλεια της σκοτεινής νύχτας.

Ταραγμένα Νερά

Ένα απίθανο πλοίο που κάνει υπερατλαντικά ταξίδια, γεμάτο επιβάτες, ταξιδεύει από την Ευρώπη στη Νότια Αμερική αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Δύο αδελφές, η Καρολίνα (Αλεχάνδρα Ονιέβα) και η Εύα (Ιβάνα Μπακέρο), μπορεί να είναι αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά είναι αχώριστες. Ένα γοητευτικό μέλος του πληρώματος, ο Νικολάς Σάλα (Γιον Κορταχαρένα) και ένας άνθρωπος που η μοίρα του, τον έστειλε στο λάθος σημείο. Ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί: ο φόνος ενός επιβάτη, το όνομα του οποίου δεν υπάρχει στη λίστα επιβατών και κανένας δεν τον θυμάται. Έρωτες, ίντριγκες και πολλά ψέματα… σε ένα πλοίο κάθε καμπίνα του οποίου, κρύβει μια ιστορία και ένα σκοτεινό μυστικό. Μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: ο δολοφόνος δεν θα μπορέσει να φύγει απ’ το πλοίο.

[ad.mob]

Pretty Little Liars

Ησειρά δείχνει τη ζωή τεσσάρων κοριτσιών, ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την “A” κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους, ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison

Η ΟΑ

Πρωταγωνιστεί η Brit Marling στο ρόλο της Prairie Johnson, μιας νέας γυναίκας η οποία επιστρέφει σπίτι μετά από επτά χρόνια. Η Johnson, η οποία ήταν στο παρελθόν τυφλή αλλά όχι πια, ζητά να την φωνάζουν πλέον “The OA” και πλέον βλέπει, κάτι που πανικοβάλει και ταράζει τους κατοίκους της πόλης.

[ad.mob]

Φρόιντ

Βιέννη, 1886. Ο νεαρός Σίγκμουντ Φρόιντ, δεν είναι ακόμη μία παγκόσμια, σεβαστή προσωπικότητα. Η αντίληψή του για το ασυνείδητο και η χρήση της ύπνωσης, τον γελοιοποιεί και τον περιθωριοποιεί από το ιατρικό ίδρυμα. Όταν η κοινωνία συγκλονίζεται από μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών, ο Φρόιντ ζητά τη βοήθεια ειδικών, για να αποκαλύψει τους δολοφόνους.

Σκοτάδι

Το Winden της Γερμανίας είναι μια φαινομενικά ήρεμη και συνηθισμένη πόλη, έως ότου παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται και άγνωστοι καταφθάνουν. Τέσσερις οικογένειες αρχίζουν να αμφισβητούν τους δεσμούς τους, καθώς ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα, σε μια ιστορία τριών γενεών, όπου το παρελθόν επηρεάζει το μέλλον και το μέλλον αλλάζει το παρελθόν. Τι γίνεται όταν άνθρωποι που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους, ανακαλύπτουν ότι αυτοί βρίσκονται ζωντανοί σε ένα διαφορετικό σημείο στο χρόνο; Ποιοι κινούν τα νήματα και ποιος ο απώτερος σκοπός τους; Τι μυστικά κρύβουν τα θεμέλια του εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας της πόλης;

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο