Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οι καλύτερες ταινίες τρόμου στο Netflix

Netflix

Οι καλύτερες ταινίες τρόμου

[ad.mob]

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα με μεγάλη ποικιλία σε είδη περιεχομένου, αλλά ειδικά οι ταινίες τρόμου, είναι από τις top επιλογές.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να πάρετε αγκαλιά την κουβέρτα, ή ότι άλλο έχετε τέλος πάντων και να απολαύσετε μερικές ταινίες τρόμου;

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που διαθέτει η πλατφόρμα του Netflix, για να επιλέξετε αυτή που σας ιντριγκάρει. 

1922

Μία από τις πολλές δημιουργίες του Stephen King που κυκλοφόρησε στο Netflix, είναι το 1922. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Νεμπράσκα και  επικεντρώνεται στοι Wilf, ο οποίος πείθει τον γιο του να τον βοηθήσει να δολοφονήσει τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, ο Wilf θα στοιχειωθεί από το φάντασμα της συζύγου του, μια εισβολή από αρουραίους και μια κατάρα που αρνείται να τον αφήσει.

Απόστολος

Ο Thomas διεισδύει σε μια μυστηριώδη “λατρεία” για να βρει την αδελφή του. Εκεί θα ανακαλύψει την ανησυχητική σχέση της λατρείας με τον Θεό, η οποία δεν περιστρέφεται γύρω από την αγάπη και την ειρήνη αλλά από τη δυστυχία και τα βασανιστήρια.

Το Σκάφος Του Τρόμου

Ένα συναρπαστικό μείγμα επιστημονικής φρίκης και τρόμου, το Σκάφος του τρόμου, αναφέρει την ιστορία ενός πληρώματος που στάλθηκε για να διερευνήσει τη μυστηριώδη επιστροφή ενός σκάφους που έχει χαθεί εδώ και εφτά χρόνια, προκειμένου να δοκιμάσει ένα ταξίδι ταχύτερο από την ταχύτητα του φωτός. Δυστυχώς, κάτι αδιανόητο έχει συμβεί.

Gerald's Game

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King. Η Jessie και ο Gerald, προσπαθούν να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του έρωτα τους μέσα από μια ρομαντική απόδραση. Θα αντιμετωπίσουν όμως, έναν απελπισμένο αγώνα για επιβίωση. Ο Gerald πεθαίνει από καρδιακή προσβολή ενώ έχει δέσει με χειροπέδες τη γυναίκα του στο κρεβάτι. Εκείνη, πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευστροφία της για να απελευθερωθεί, να αποφύγει ένα σκύλο αλλά και ένα μυστηριώδες πλάσμα που αποκαλεί “Moonlight Man”.

Σιωπή

Μια κωφάλαλη συγγραφέας, έχει καταφύγει στη μέση ενός δάσους για να ζήσει μια μοναχική ζωή. Τώρα θα πρέπει να αγωνιστεί για τη ζωή της στα σιωπηλά, όταν ένας μασκοφόρος δολοφόνος εμφανίζεται στο παράθυρο της.

Η Πρόσκληση

Ο Will και η φίλη του, προσκαλούνται σε δείπνο από την πρώην σύζυγο του, Eden. Η ένταση είναι αναπόφευκτη, αλλά θα πάρει τρομακτικές διαστάσεις όταν υποπτευθεί ότι η Eden και ο νέος σύζυγός της δεν είναι όσο αθώοι φαίνονται.

Οι Πεινασμένοι

Οι πολίτες ενός μικρού χωριού πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν από έναν  απειλητικό ιό και από τις μολυσμένες ορδές. Μια ταινία καναδικής παραγωγής, που παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά τα ζόμπι.

Η Ιεροτελεστία

Η ταινία, στρέφεται γύρω από μια ομάδα φίλων που ξεκινούν μια πεζοπορία στη Σκανδιναβία για να τιμήσουν τον φίλο τους που πέθανε πρόσφατα. Μόνο αυτό δε θα συμβεί όμως. Αντί να βρουν παρηγοριά, συναντούν έναν τοπικό θρύλο που βασίζεται στη νορβηγική μυθολογία και δεν θέλει τίποτα άλλο, εκτός από το να τους καταβροχθίσει όλους.

[ad.banner]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο