Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Οσκαρικές ταινίες για να παρακολουθήσετε στο Netflix

Netflix

Οσκαρικές ταινίες για να παρακολουθήσετε

Μέσα από τα πολλά φαβορί στην πλατφόρμα, διαλέξαμε μερικές από τις οσκαρικές ταινίες που διατίθενται στο Netflix και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε. 

[ad.mob]

Η Πιο Σκοτεινή Ώρα

Τον Μάιο του 1940, η μοίρα του Β’ ‘Παγκοσμίου Πολέμου, θα καθοριστεί από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει εάν θα διαπραγματευτεί με τον Αδόλφο Χίτλερ ή θα πολεμήσει, χωρίς να γνωρίζει αν αυτό σημαίνει το τέλος της Βρετανίας. Ο Γκάρι Όλντμαν, πήρε Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.

Να Με Φωνάζεις Με Τ' Όνομά Σου

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο 17χρονος Έλιο, επισκέπτεται τη θερινή βίλα της οικογένειας για να περάσει τις διακοπές του. Σιγά-σιγά, θα αναπτύξει ένα δεσμό με τον Όλιβερ, το βοηθό του πατέρα του και τα ανεξερεύνητα συναισθήματα της πρώτης αγάπης θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Ο Τζέιμς Άιβορι, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

[ad.mob]

Κράμερ Εναντίον Κράμερ

Η γυναίκα του Τεντ, τον παρατά μαζί με τον εξάχρονο γιο τους. Όσο εκείνος προσπαθεί να συνιθήσει τη νέα του ζωή ως πατέρας, μια καυτή μάχη επιμέλειας θα ακολουθήσει τον γιο του διαζευγμένου ζευγαριού, βαθαίνοντας τις πληγές που άφησε ο χωρισμός. Η ταινία, κέρδισε συνολικά 5 Όσκαρ.

La La Land

Καθώς ακολουθούν την καριέρα τους στο Λος Άντζελες, ένας πιανίστας και μια ηθοποιός ερωτεύονται και προσπαθούν να ισορροπήσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και το γλυκόπικρο έρωτά τους. Η ταινία μιούζικαλ, κέρδισε 6 Όσκαρ.

[ad.mob]

Το Μεγάλο Σορτάρισμα

Μια ομάδα πανούργων καιροσκόπων επενδυτών, δημιουργεί περιουσία από την οικονομική πτώση των ΗΠΑ, προβλέποντας την κατάσταση και στοιχηματίζοντας εναντίον των τραπεζών. Η κωμωδία βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.  

Birdman ή Η Απρόσμενη Αρετή Της Αφέλειας

Ένας ξεπερασμένος ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του ως υπεράνθρωπος, προσπαθεί να αναβιώσει την καριέρα του, βιώνοντας παράλληλα προσωπική και ψυχική ισοπέδωση. Η ιδιόμορφη αυτή ταινία, κέρδισε 4 Όσκαρ.

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο