Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: τί συνέβη στα ζευγάρια μετά το σόου

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός

τί συνέβη στα ζευγάρια μετά το τέλος του σόου

Οι φαν ήταν γεμάτοι περιέργεια για το τί τελικά συνέβη στα ζευγάρια μετά τη λήξη του σόου. Αν πιστεύετε πως το φινάλε ήταν γεμάτο εκπλήξεις, τότε σας λέμε πως και το reunion ήταν εξισου εκρηκτικό.

Το επεισόδιο με το reunion, έκανε πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου και οι παντρεμένοι οικοδεσπότες ζήτησαν από τα ζευγάρια που είναι ακόμα παντρεμένα να σηκώσουν το χέρι τους. Ο Μπαρνέτ και η Άμπερ, καθώς και οι Λόρεν και Κάμερον, σήκωσαν τα χέρια. Στη συνέχεια οικοδεσπότες ρώτησαν ποιοι είναι ακόμα single και το υπόλοιπο καστ σήκωσε τα χέρια του. Έπειτα ρώτησαν ποιοι βγαίνουν ακόμη ραντεβού και η Τζανίνα κι ο Ντέιμιαν σήκωσαν το χέρι. Φαίνεται πως ο γενικός διευθυντής και η Λατίνα, κατάφεραν να βρουν ξανά το δρόμο της αγάπης. Στο μεταξύ, οι κάποτε φουλ ερωτευμένοι Κένι και Κέλλι, δεν είναι πια μαζί. Η Κέλι μίλησε και είπε ότι προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό της μετά τη λήξη του σόου. Ο Κένι αντιθέτως, παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση με κάποια άλλη προς έκπληξη όλων. Ακόμη επανέλαβε πως δεν ντρέπεται που τον παράτησαν στο γάμο του. 

Τελικά η Κέλλι είπε στον Κένι ότι πίστευε πως τα πράγματα θα ήταν αλλιώς μετά το τέλος του σόου, αλλά ωστόσο ότι ήταν ευτυχής με εκείνον και τη νέα του σχέση.

Όσο για τα υπόλοιπα ζευγάρια που η σχέση τους αποδείχτηκε ένα ατελείωτο χάλι, η Άμπερ ξεμπρόστιασε τη Τζέσικα για τους σκοπούς της να ξελογιάσει τον Μπαρνέτ, με την ίδια να αισθάνεται ντροπιασμένη για τη συμπεριφορά της. Στη συνέχεια, της ζήτησε συγνώμη. 

όλο το καστ είπε πως πιστεύει ότι ο έρωτας είναι τυφλός

Ο Καρλτον ζήτησε από τη Ντάιαμοντ να μείνουν φίλοι, κάνοντας της πρόταση με το παλιό της δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι. Εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση, αλλά μετά το σόου αποκάλυψε πως δεν είχε καμία διάθεση να το κάνει αυτό με κάποιον τόσο ασεβή όπως εκείνος. 

Τελικά η Τζέσικα είπε ότι μετανιώνει και ζήτησε συγνώμη επανειλημμένα από το Μαρκ για τη συμπεριφορά της και κάποια άκομψα σχόλια που έκανε για τη σχέση τους. Εκείνος συνέχισε να της λέει πως έμαθε πολλά από αυτή την εμπειρία  

Τέλος, κύριοι πρωταγωνιστές, ήταν η Λόρεν και ο Κάμερον. Είναι τώρα οι δυο τους σκυλο-γονείς του μικρού Σπαρξ. Εκείνη κι ο Ντέιμιαν, είπαν πως η σχέση που είχαν αναπτύξει στα “τυφλά” ραντεβού τους, ήταν περισσότερο αδερφική, παρά ερωτική. Όταν ο Κάμερον πήγε να νιώσει άβολα, η Λόρεν του είπε πως είναι ένας υποδειγματικός σύζυγος, που καθημερινά της μαθαίνει νέα πράγματα. 

Η Άμπερ κι ο Μπαρνέτ ομολόγησαν ότι στην αρχή αγωνίστηκαν πολύ κι έφτασαν μέχρι το σημείο να καλέσουν δικηγόρο για διαζύγιο, αλλά τώρα είναι ευτυχισμένοι. 

Στο κλείσιμο, όλο το καστ είπε πως πιστεύει ότι ο έρωτας είναι τυφλός.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο